Κυριακή, Αυγούστου 8

Συμπτώσεις που προηγήθηκαν της μεγάλης φωτιάς της Εύβοιας. Εμπλοκή Γεραπετρίτη και ΠτΔ.

ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ

Το 64 μΧ ξέσπασε μία μεγάλη πυρκαγιά στη Ρώμη, η οποία κατέστρεψε τα δύο τρίτα της πόλης. Αμέσως διαδόθηκε, πως ο Νέρωνας είχε προκαλέσει τη φωτιά για να εμπνευσθεί και πως όσο την παρακολουθούσε, απάγγελνε στίχους και έπαιζε τη λύρα του (ο Μητσοτάκης έκανε μπανάκια). Για να βγάλει την κατηγορία από πάνω του, έριξε την ευθύνη στους χριστιανούς (ο Μητσοτάκης μίλησε για εμπρηστές) και διέταξε την τιμωρία τους. Έτσι άρχισε η πρώτη μεγάλη καταδίωξη των χριστιανών στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (μη ξεχνάμε πως ο Μητσοτάκης είναι ήδη αφορισμένος).

Αφού κατεσβέσθη η πυρκαγιά, ο Νέρων προχώρησε σε ένα μεγαλεπήβολο και πολυέξοδο σχέδιο οικιστικής αναμόρφωσης της πρωτεύουσας (κάτι σαν το Great Reset του Μητσοτάκη). Όταν τα χρέη της διακυβέρνησής του έφτασαν στο απροχώρητο, ήρθε η συμφορά (μη εξυπηρέτηση του χρέους).

Η βαριά φορολογία και η κακή διοίκηση του Νέρωνα έκαναν το λαό να επαναστατήσει. Ο Νέρων νιώθοντας, πως πλησίαζε το τέλος του, αλλά μη έχοντας το θάρρος να αυτοκτονήσει γιατί ήταν και κρυφο gay, έβαλε έναν αυλικό του να τον μαχαιρώσει (σκέφτομαι κάτι σαν τον Άδωνη ή τον Δένδια). Δεν είμαι σίγουρος αν βρέθηκε το πτώμα του. Μετά το θάνατο του Νέρωνα, υπήρξε έκρηξη ενός σύντομου εμφυλίου πολέμου. Εδώ σταματώ την αφήγηση.

OI AΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΣΠΗΕ 27 Ιουλίου 2021

Όλες στην Εύβοια! Θα μου πείτε και τί έγινε; Στα καμένα κανένας δεν επιτρέπεται να κτίσει. Ο Κούλης είπε πως “όλες οι περιοχές που κάηκαν είναι αναδασωτέες”! ΧΑ ΧΑ. Κάτι ξέχασε να σας πεί όμως, τη Νομολογία που πέρασε στο Σ.τ.Ε. η σημερινή ΠτΔ (άνευ σημαίας) Κατίνα Σακελλαροπούλου που επιτρέπει την κατασκευή ΑΣΠΗΕ για λόγους εθνικού συμφέροντος σε αναδασωτέες περιοχές.

ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.




Καλή διασκέδαση…

Κατά τη γνώμη μου ο Μητσοτάκης πρέπει να παραιτηθεί πριν τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο. Θα με διευκόλυνε.

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/08/blog-post_8.html

 https://drive.google.com/file/d/1k9tsmHYS516bUu2tO1DCmlAeg8y2tAhJ/view?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .