Σάββατο, Αυγούστου 7

Είμαστε σε πόλεμο!!!! Σε 5-10 χρόνια η Ελλάδα θα είναι Σαχάρα και δυστυχώς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει…… αλλάξτε γιατί θα αλλάξουμε!!!

 Ακούστε Χαρδαλιά ,Χρυσοχοίδη και Μητσοτάκη, το πρόβλημα των δασικών πυρκαγιών και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος , δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε γιατί είστε άσχετοι με αυτό. Δεν σας ονομάζω ανίκανους , αλλά άσχετους , γιατί απλά οι γνώσεις σας δεν επαρκούν για το συγκεκριμένο θέμα και αναγκάζεστε λοιπόν να πληροφορείστε από τους λοιπούς ανίκανους αυτή την φορά , διορισμένους από την κυβέρνησή σας ή από άλλες κυβερνήσεις του παρελθόντος συμβούλων που δεν εκπληρούν τα προσόντα της θέσης τους. Απολύσετε λοιπόν ή μάλλον μεταθέσετε γιατί δεν

μπορείτε να απολύσετε , όλους αυτούς σε κάποια άλλη υπηρεσία για να εκτελούν χρέη υπαλλήλων γραφείου και αρχειοθέτηση εγγράφων. Διακηρύξτε διαγωνισμό για πρόσληψη ειδικευμένων επιστημόνων με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι κομματικά ,για να στελεχώσετε τις υπηρεσίες πρόληψης , σχεδιασμού και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, για να καταρτήσουν σχέδια , διαδικασίες και δράσεις με πρακτική εφαρμογή και όχι στην οθόνη του υπολογιστή . Απαιτείστε στον σχεδιασμό να συμμετέχουν δήμοι και κοινότητες, που χρέος τους θα είναι να επιστρατεύουν πολίτες κάτω των 60 της περιοχής τους , τους οποίους θα πληρώνει το κράτος για κάθε συμμετοχή τους στην ομάδα που ο κάθε δήμος ή κοινότητα θα οργανώνει για να εκτελούν βάρδιες και ελέγχους στις εγγύτερες δασικές περιοχές ευθύνης τους. Η επιλογή θα γίνεται ηλεκτρονικά βάση ΑΜΚΑ για να μη αρχίσουν τα παρατράγουδα , και η κλήρωση θα γίνεται από το σύστημα χωρίς να επεμβαίνει κάποιος εξυπνάκιας δήμαρχος ή κοινοτάρχης. Βγάλτε μέρος του στρατού σε σχοινάκια και περιπολίες σε δασικές περιοχές κατά τις επικείμενες ημέρες αυξημένης επιφυλακής αντί να κοπροσκυλιάζουν στο τάγμα , η να συμμετέχουν σε ασκήσεις την συγκεκριμένη περίοδο επιφυλακής. Εξοπλίστε με drones τις ομάδες περιφρούρησης ,να ελέγχουν τα άβατα σημεία των δασών μιας και εκεί οι επιτήδειοι τοποθετούν τα γκαζάκια με τηλεχειρισμό ,εξοπλίστε τους επίσης με μικρά μηχανάκια of road και μικρά αυτοκίνητα. Επιχορηγείστε τους πλήρη γεύματα. Σταματήστε να βγαίνετε στην τηλεόραση και να ανακοινώνετε τα χάλια και τα αποτελέσματα του υφιστάμενου αποτυχημένου πλαισίου, για να δείξετε αφοσίωση στις απαιτήσεις τις θέσης σας, έτσι δεν καταξιώνεστε αλλά γελοιοποιείστε. Είμαστε σε πόλεμο!!!! Σε 5-10 χρόνια η Ελλάδα θα είναι Σαχάρα και δυστυχώς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει…… αλλάξτε γιατί θα αλλάξουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .