Σάββατο, Αυγούστου 7

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΙΟ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ [ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Apokalipsi

“Ξεγυμνώνεται” το βρωμερό σχέδιο της Κυβέρνησης εναντίον της Πατρίδας μας. Η χώρα έχει αποτεφρωθεί, κόσμος πέθανε, περιουσίες και κόποι μιας ζωής έχουν καταστραφεί για μια χούφτα ανεμογεννήτριες που ολιγάρχες θέλουν να εγκαταστήσουν για να τα κονομήσουν.

Οι λεχρίτες δεν διστάζουν να κάψουν κόσμο για χάρη του πιο “επιχειρηματία” Πρωθυπουργού που γνώρισε αυτή η δύσμοιρη χώρα ώστε να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Μητσοτάκης είναι να παραιτηθεί και με προσωρινό Πρωθυπουργό έναν δικαστικό, η χώρα να πάει ομαλά σε εκλογές και να στείλει τον πολιτικό προδότη στο διάολο. Εκτός κι αν ο παρακρατικός συρφετός δείξει έμπρακτα αυτό που δείχνει ήδη. Ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία μέχρι να φυτευτεί και το τελευταίο αιολικό πάρκο.

Ένα έγγραφο σοκ αποκαλύπτει σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το οποίο προέρχεται από τη Διαύγεια, με ημερομηνία 28 Ιουλίου 2021. Μόλις μία εβδομάδα πριν το ξέσπασμα των πυρκαγιών. Ανυπομονούσαν τα “φίδια” να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Δείτε λοιπόν τι αποφάσισε ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας εκείνη την ημέρα και που παραχώρησε άδεια εγκατάστασης αιολικών πάρκων.

φφφ

Η διοίκηση της επιχείρησης που αναφέρεται στο παραπάνω έγγραφο να λαμβάνει την άδεια (άρα η ωφελούμενη), ΟΦΕΙΛΕΙ να απαντήσει αν έχει σχέση με τις πυρκαγιές ακριβώς στην περιοχή για την οποία της επιτρέπουν να εγκαταστήσει το πάρκο.

Δείτε το πρωτότυπο κείμενο από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 https://www.blogger.com/blog/post/edit/1647455569584902324/2684250449602630662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .