Τρίτη, Αυγούστου 10

ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΡΕΒΗ! Υπάρχουν και αυτοί οι δημοσιογράφοι..της αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !

Υπάρχουν κ αυτοί οι δημοσιογράφοι...Ευλαμπία Ρέβη
resurrected 
Το "είμαι μόνος μου" του ηλικιωμένου κυρίου που έκλαιγε μαζί με την Ρέβη, σπαράζει καρδιές. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, αφού μας άφησαν μόνους μας. Ο, τι έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. 
 


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας.

Η δημοσιογράφος του καναλιού, Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με ηλικιωμένο κύριο ο οποίος για μέρες παλεύει με τις φλόγες.

Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα με δυσκολία στην ομιλία προσεγγίζει μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του όπως λέει ο ίδιος.

«Πού να πάω; Αύριο θα πάω στην Αθήνα» ψέλλισε με δυσκολία ο κάτοικος και η δημοσιογράφος προσφέρθηκε εκτός από μάσκα να τον πάρει μαζί της με το αυτοκίνητο του συνεργείου.

Ο ηλικιωμένος ξέσπασε σε κλάματα για να την ευχαριστήσει κάνοντας και την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ ήταν στον αέρα.
http://www.press-gr.com/2021/08/blog-post_161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .