Τρίτη, Αυγούστου 10

“ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ Γ@ΜΩ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ Γ@ΜΩ” ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

πιρρι

Κανείς δεν ακούει, ο κρατικός μηχανισμός έχει χάσει τη μπάλα, αβοήθητος ο κόσμος αναγκάζεται να κάνει βιντεάκια στο facebook για να γίνει το αυτονόητο! Να τους βοηθήσουν έστω με ένα πυροσβεστικό όχημα να σωθεί το βιος των ανθρώπων.

Πριν από λίγα λεπτά ο Κοινοτάρχης Πυρρή Γορτυνίας, Γιάννης Στρίκος ανέβασε βίντεο που κυριολεκτικά κλαίει και ικετεύει για ένα πυροσβεστικό δείχνοντας παράλληλα το μαύρο τοπίο που έχει περικυκλώσει τον τόπο του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9d%ce%91-%ce%a0%ce%a5%ce%a1%ce%9f%ce%a3%ce%92%ce%95%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%93%ce%9c%ce%a9-%ce%a4%ce%97-%ce%9a%ce%9f%ce%99%ce%9d%ce%a9%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%9f%ce%a5/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .