Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Πρόβατα τρέχουν και σχηματίζουν μια καρδιά

Πρόβατα τρέχουν και σχηματίζουν μια καρδιά

Ο Μπεν Τζάκσον ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να πουν «αντίο» όπως θα έπρεπε σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που απεβίωσε, λόγω της πανδημίας. Όμως εκείνος βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη της θείας του.

Ο κ. Τζάκσον ήταν 400 χιλιόμετρα μακριά, στη Νέα Νότια Ουαλία, όταν η θεία του Ντέμπι έχασε τη διετή μάχη με τον καρκίνο στο Κουίνσλαντ. Λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Μπρισμπέιν για να παρευρεθεί στην κηδεία της. Έτσι χρησιμοποίησε τα πρόβατά του για να δείξει την αγάπη του, βάζοντας σιτηρά σε σχήμα καρδιάς σε ένα από τα χωράφια του και αφήνοντας ελεύθερο το ποίμνιό του, με αποτέλεσμα χιλιάδες πρόβατα να σπεύσουν να φάνε και να σχηματίσουν μια πρωτότυπη καρδιά.

Το αποτέλεσμα καταγράφηκε σε βίντεο από drone και ο κ. Τζάκσον το μοιράστηκε στο διαδίκτυο. «Δεν μπορούσα να πάω να τη δω, να της πω αντίο» δήλωσε στο BBC. «Ένιωθα απελπισμένος, αβοήθητος, δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω. Αλλά αποφάσισα να σχηματίσω μια τεράστια καρδιά στο έδαφος με τα σιτηρά, η οποία όμως ωχριά μπροστά στην καρδιά της θείας μου».

Ο αγρότης έστειλε το βίντεο σε συγγενείς πριν από την κηδεία της θείας του και εκείνοι το παρακολούθησαν στην τελετή.

Ο αγρότης έστειλε το βίντεο σε συγγενείς πριν από την κηδεία της θείας του και εκείνοι το παρακολούθησαν στην τελετή.

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.