Κυριακή, Αυγούστου 1

Τζόνι Ντεπ: Η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη στη διαμάχη με την Άμπερ Χερντ

depp-heard
Μεγάλη νίκη σημείωσε στο δικαστήριο ο Τζόνι Ντεπ, σχετικά με τη νομική διαμάχη που έχει ξεσπάσει από το 2016 ανάμεσα σε αυτόν και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, η οποία είχε ισχυριστεί ότι διέθεσε μέρος της αποζημίωσης του διαζυγίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η 35χρονη Άμπερ είχε δηλώσει ότι, επειδή δεν ήθελε να κρατήσει τα χρήματα από το εκρηκτικό διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ, είχε δεσμευτεί να τα κάνει δωρεά σε δύο οργανισμούς: στην Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες. Ο γνωστός ηθοποιός, ωστόσο, δεν πίστεψε στις δεσμεύσεις της, με αποτέλεσμα να την «τρέχει» στα δικαστήρια μέχρι και σήμερα.

Έτσι, οι δικηγόροι του 58χρονου ηθοποιού κατέθεσαν αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για να παραδοθούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν αν η Άμπερ όντως πραγματοποίησε την δωρεά ή εάν επρόκειτο για μία ψεύτικη χειρονομία, αφού η ίδια είχε αρνηθεί να συνεργαστεί και να παραδεχθεί την αλήθεια, υποστηρίζουν.

Ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η αρχική καταγγελία του Ντεπ έχει ικανοποιηθεί, αφού η Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες δεν κατάφεραν να διαψεύσουν τις κατηγορίες του ηθοποιού.

aa
ab


ac




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .