Παρασκευή, Αυγούστου 6

Καίγεται η Ιπποκράτειος Πολιτεία

Καίγεται η Ιπποκράτειος Πολιτεία

Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι της περιοχής στην Ιπποκράτειο Πολιτεία οι οποίοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους. Οι φλόγες πέρασαν σήμερα στον οικισμό μετά από νέα αναζωπύρωση που εκδηλώθηκε στην περιοχή. Αυτή την ώρα οι αστυνομικές αρχές που βρίσκονται στην περιοχή διώχνουν τους τελευταίους κατοίκους και δημοσιογράφους που καλύπτουν το γεγονός καθώς οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά και είναι ανεξέλεγκτες.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν κατάφεραν να ανακόψουν τη φωτιά παρά τις εναέριες και επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, η επιδείνωση του καιρού που αναμένεται εντός της ημέρας αποτελεί εχθρό στην προσπάθεια της Πυροσβεστικής να σώσουν τα σπίτια και να κατασβήσουν την πυρκαγιά. Τα δεκάδες μέτωπα στη χώρα καθιστούν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών οι οποίοι δουλεύουν ασταμάτητα τα τελευταία 24ωρα για να περιορίσουν το μέγεθος της καταστροφής.

Την ίδια ώρα, ένα νέο μέτωπο φωτιάς ξέσπασε κοντά στη λίμνη Μπελέτσι στην Αττική.

Στις Αφίδνες η μάχη με τη φωτιά

Μόνο ένα ελικόπτερο υπάρχει στην περιοχή που συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αναφέρει στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Κοινότητας Αφιδνών, κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος. «Χρειαζόμαστε περαιτέρω ενίσχυση», λέει ο ίδιος για τις Αφίδνες όπου κάηκαν σπίτια.

 zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .