Κυριακή, Αυγούστου 29

Πολάκης σε Μητσοτάκη: Φέρε τα μονοκλωνικά, άχρηστε - Οι άνθρωποι πεθαίνουν τώρα

Παύλος Πολάκης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.08.2021
Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους θανάτους από κορονοϊό και τη χθεσινή αναμέτρηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης.
Ο Παύλος Πολάκης έστρεψε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, αναφερόμενος στους 42 χθεσινούς θανάτους από κορονοϊό και τους 13.500 συνολικά από την έναρξη της πανδημίας.
«Φέρε τα μονοκλωνικά, άχρηστε! Ανοίξτε πραγματικά κρεβάτια ΜΕΘ. Οι άνθρωποι πεθαίνουν τώρα!» επισημαίνει στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, αναφερόμενος στη χθεσινή μετωπική στη Βουλή για τη διαχείριση των φετινών καταστροφικών πυρκαγιών και τα μέτρα στήριξης, τον κατηγόρησε πως ακόμη τυμβωρυχεί χωρίς ντροπή για «την πυροθύελλα της 1,5 ώρας στο Μάτι» ώστε να καλύψει «την επαίσχυντη ανικανότητά σου, στις πυρκαγιές που κατέκαψαν για δέκα ημέρες την Εύβοια, την Αττική και την Ηλεία».
Παυλος Πολακης
22 ώρες πριν
Δείτε τη δημοσίευση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!
Εσυ που ακόμα τυμβωρυχεις χωρίς ΝΤΡΟΠΗ για τη πυροθυελλα της 1,5 ωρας το Μάτι για να καλύψεις την επαίσχυντη ανικανότητα σου,στις πυρκαγιές που κατεκαψαν για δέκα μερες Ευβοια ,Αττικη ,Ηλεια

ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ «ΜΕΤΡΗΣΕΣ» 42 ΝΕΚΡΟΥΣ και συνολικά 13.500 χιλιαδες από την πανδημία!!

... Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .