Δευτέρα, Αυγούστου 30

Ξεκίνησε η αντεπίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: « Τι στ’ αλήθεια συνέβη’’

Πέτρος Φιλιππίδης: Παρουσιάζει την δική του εκδοχή για όσα τον κατηγορούν

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αλλιώς» σκοπεύει να δει την όλη υπόθεση ο ηθοποιός από εδώ και στο εξής. Μετά τις τόσες εξελίξεις με τις κατηγορίες, την απολογία και την φυλάκιση του… Έρχεται η στιγμή, μετά από τόσους μήνες που σπάει την σιωπή του.

Και μάλιστα παίρνει θέση για όλα όσα του καταλογίζουν. Παραθέτοντας την δική του οπτική και πως ‘’ στην πραγματικότητα’’ έγιναν τα πράγματα.

Πιο αναλυτικά στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται ο ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Ενώ, αυτά είναι τα πρόσωπα που ετοιμάζεται να «κάψει» ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αποφυλακιστεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκίνησε η αντεπίθεση του ηθοποιού

Το #metoo στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Μαζί του βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Οι δύο «πρωταγωνιστές» του ελληνικού #metoo μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους, καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές δε διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει να παραμένει σοκαρισμένος. Οι τελευταίες πληροφορίες, τον θέλουν να είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή.

Κατά πάσα πιθανότατα, αυτό θα γίνει με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος με τρόπο που θα επιλέξει, είτε μέσω του δικηγόρου του. Στόχος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

 https://www.i-diakopes.gr/eidiseis-live/xekinise-i-antepithesi-tou-petrou-filippidi-ti-st-alitheia-synevi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .