Δευτέρα, Αυγούστου 30

Σάσα Σταμάτη: Η σικ εμφάνιση στο Ηρώδειο -

Sasa_Stamati

Η δημοσιογράφος παρακολούθησε την παράσταση «Οθέλλος» όπου πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Αιμίλιος Χειλάκης

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών στην παράσταση που έδωσε ο θίασος του Αιμίλιου Χειλάκη και του Μανώλη Δούνια στο Ηρώδειο.

Ο «Οθέλλος» από την μέρα που άνοιξαν τα θέατρα έχει κάνει περιοδεία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους: Γιάννη Μπέζο, Μυρτώ Αλικάκη, Αιμίλιο Χειλάκη και Αλέξανδρο Βάρθη.

Την ξεχωριστή παράσταση παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι ανάμεσά τους και η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος για ακόμα μια φορά ξεχώρισε για τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με μακρύ μπόχο φόρεμα. Tο όλο λουκ ολοκλήρωσε με φλατ χρυσά σανδάλια και κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις.

sasa
sasa1
sasa2
sasa3
sasa4


Στα επαγγελματικά της η δημοσιογράφος την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στα γραφεία της Barking Well όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο συμφώνησαν συνεργασία έκπληξη.


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .