Εισηγήσεις στον Κ.Μητσοτάκη για αναστολή άρθρων του Συντάγματος ενώ σκιά παρακράτους σκεπάζει την φλεγόμενη Ελλάδα!


Εισηγήσεις στον Κ.Μητσοτάκη για αναστολή άρθρων του Συντάγματος ενώ σκιά παρακράτους σκεπάζει την φλεγόμενη Ελλάδα!

Σοκ προκαλεί το ρεπορτάζ ιστορικής εφημερίδας πως υπάρχουν εισηγήσεις στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από στενούς του συνεργάτες για κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας και αναστολή άρθρων του συντάγματος! 

Με λίγα λόγια επιστροφή του lockdown αλλά για άλλους λόγους, πριν ήταν ο κορωνοϊός τώρα θα είναι οι πυρκαγιές. 

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ότι ταυτόχρονα μία «σκιά παρακράτους» έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ έκαναν την εμφάνισή τους από φιλοκυβερνητικά μέσα «περίεργα» fake news που έκαναν λόγο για «επιθέσεις αγνώστων» σε πυροσβέστες, και τα οποία μάλιστα παρόλο που διαψεύσθηκαν αναπαρήχθησαν από στελέχη της κυβέρνησης.

Μάλιστα τελικά αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν υπήρξε προπηλακισμός πυροσβεστών αλλά αντίθετα η κυβέρνηση κινητοποίησε τα ΜΑΤ εναντίον εθελοντών και υδροφόρων και τους απέτρεψε να πάνε στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, όπως απέδειξε το βίντεο του pronews. 

Την ίδια στιγμή ανακαλύπτονται εμπρηστές & εμπρηστικοί μηχανισμοί σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ είναι προφανές ότι όσοι ήθελαν να κάνουν τη ζημιά την έχουν κάνει ήδη και βρίσκονται τώρα πολύ μακριά από τα μέτωπα.

Τέλος, δημοσιογράφοι αντιπολιτευόμενου -πλέον- τηλεοπτικού σταθμού, που δίνει σε βήμα σε πολίτες που βρίζουν την κυβέρνηση, ξυλοκοπούνται αγρίως, από "αγνώστους" μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Στον ίδιο σταθμό πριν λίγες ημέρες είχε πέσει ξαφνικό «μαύρο». 

Είναι φανερό πως γίνεται προσπάθεια δημιουργίας κλίματος πόλωσης και αποσταθεροποίησης, αλλά το ανησυχητικότερο, κλίματος απειλής και ασύμμετρης επίθεσης.

Κι εμείς ρωτάμε, για ποιο λόγο;

Ποιον εξυπηρετεί αυτό το κλίμα και τι θέλει να πετύχει; 

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, το «στρατόπεδο Μητσοτάκη» το 2008 στις μεγάλες ταραχές της Αθήνας είχε εισηγηθεί στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να βγάλει τον στρατό στους δρόμους, κάτι που ο τότε πρωθυπουργός απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1008075_eisigiseis-ston-kmitsotaki-gia-anastoli-arthron-toy