Σάββατο, Αυγούστου 7

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δεν πρόλαβε να κάτσει η στάχτη! Οι ανεμογεννήτριες βγήκαν στον δρόμο.

Μέσα στη νύχτα βγαίνουν στους δρόμους τα φορτηγά που μεταφέρουν ανεμογεννήτριες προκειμένου για την εγκατάστασή τους.

anemogennitries

Μέσα στη νύχτα βγαίνουν στους δρόμους τα φορτηγά που μεταφέρουν ανεμογεννήτριες προκειμένου για την εγκατάστασή τους. Την ώρα που όλη η Ελλάδα καίγεται, που άνθρωποι χάνουν την περιουσία τους, το σχέδιο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα καίγεται, που άνθρωποι χάνουν την περιουσία τους, το σχέδιο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 05.30 τα ξημερώματα κομβόι από φορτηγά, εθεάθη στο Μουζάκι, Τι μετέφεραν; Τμήματα ανεμογεννητριών τα οποία μεταφέρονται στα Άγραφα προκειμένου να εγκαταστηθούν στο βουνό.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%9f%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .