Σάββατο, Αυγούστου 7

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δεν πρόλαβε να κάτσει η στάχτη! Οι ανεμογεννήτριες βγήκαν στον δρόμο.

Μέσα στη νύχτα βγαίνουν στους δρόμους τα φορτηγά που μεταφέρουν ανεμογεννήτριες προκειμένου για την εγκατάστασή τους.

anemogennitries

Μέσα στη νύχτα βγαίνουν στους δρόμους τα φορτηγά που μεταφέρουν ανεμογεννήτριες προκειμένου για την εγκατάστασή τους. Την ώρα που όλη η Ελλάδα καίγεται, που άνθρωποι χάνουν την περιουσία τους, το σχέδιο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα καίγεται, που άνθρωποι χάνουν την περιουσία τους, το σχέδιο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 05.30 τα ξημερώματα κομβόι από φορτηγά, εθεάθη στο Μουζάκι, Τι μετέφεραν; Τμήματα ανεμογεννητριών τα οποία μεταφέρονται στα Άγραφα προκειμένου να εγκαταστηθούν στο βουνό.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%9f%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.