Σάββατο, Αυγούστου 7

ΡΗΜΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ” – ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΤΖΙΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ – ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ” ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

φφφ

Αυτός ο Εθνικός καταστροφέας που δεν υπάρχει Έλληνας που δεν τον καθυβρίζει σε όλη τη χώρα, πήγε πάλι στο Συντονιστικό της ΠΥ για να δείξει ότι νοιάζεται. Τι άλλο να συμπεράνουμε από τη στιγμή που η εξέλιξη των πυρκαγιών δεν αντιμετωπίζεται από την κρατική μηχανή. Χωρίς σχέδιο, χωρίς συντονισμό, έχουν αφήσει τους κατοίκους να σβήνουν τις φλόγες με κλαδιά.

Βγήκε από το Συντονιστικό με κατεβασμένο το κεφάλι, μπήκε στη τζιπάρα του λες και είναι ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα και έφυγε με τη συνοδεία του.

Δεν είναι λυπηρό το θέαμα αλλά άκρως εξοργιστικό. Ελπίζουμε η πύρινη λαίλαπα να τελειώσει πολύ σύντομα και αυτός ο άνθρωπος να λογαριαστεί με τον λαό.

Δείτε τη επίμαχη στιγμή:

.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .