Δευτέρα, Αυγούστου 9

Δεν παραιτείται ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού

Δεν παραιτείται ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος διέψευσε πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων. Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες

ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» τόνισε με τη σειρά του το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στη θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .