Τετάρτη, Αυγούστου 11

Μαρίνα Πατούλη: Το δημόσιο κάλεσμα και η κίνηση ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους

Μαρίνα Πατούλη: Το δημόσιο κάλεσμα και η κίνηση ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους

Η Μαρίνα Πατούλη, παρακολουθώντας με αγωνία και θλίψη τις εξελίξεις στη χώρα μας, μετά τις δεκάδες πυρκαγιές, θέλησε να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα, προκαλώντας μάλιστα τους πολίτες να συμβάλλουν στα αγαθά πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Η ανάρτηση που έκανε η προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece στο Instagram:

«Την ώρα που η χώρα μας συγκλονίζεται από πρωτοφανείς πυρκαγιές που έχουν συντελέσει σε μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες συμπολίτες μας χωρίς εστία, το Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών – @sdg_17_greece καλεί τους συμπολίτες μας να συνδράμουν την προσπάθειά του προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί από τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης: τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής φροντίδας και υγιεινής, φάρμακα για άμεση φροντίδα εγκαυμάτων, λευκά είδη, ενδύματα και υποδήματα κ.α., τα οποία θα μοιραστούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Κάλεσμα απευθύνουμε, επίσης, σε επιχειρήσεις και φορείς να στηρίξουν την προσπάθειά μας με χορηγίες σε είδη πρώτης ανάγκης ως μια πράξη αλληλεγγύης με ιδιαίτερο συμβολισμό για την ελληνική κοινωνία, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία του Δικτύου SDG 17 Greece (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου 83) από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 5 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106140823 και 2106142169, email: info@sdg17greece.gr»

 

 

 govastileto.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .