Πέμπτη, Αυγούστου 12

Άντζελα Μαρτίνι: Η καλλονή που «έκαψε» τον Σαβουλέσκου με τα stories της χλιδάτης ζωής στη Μύκονο που ανέβαζε στο Instagram

Διέμεναν σε βίλα με ενοίκιο 87. 500 ευρώ την εβδομάδα - Άθελά της, η «φλογερή» Μαρτίνι... κάρφωσε μέσω Instagram τον Ρουμάνο επιχειρηματία και οδήγησε την Interpol στα ίχνη του

Η καλλονή σύντροφος του Σαβουλέσκου, Άντζελα Μαρτίνι, «σήκωσε» φωτογραφίες τους από την πολυτελή διαμονή τους, σε πανάκριβη βίλα του νησιού, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές της Ρουμανίας.

savulescu_martini__3_
savulescu_martini__2_


Η Άντζελα Μαρτίνι είναι η σύντροφος του γοητευτικού επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα, Dragos Savulescu, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διασπάθισης δημοσίου χρήματος, έχοντας καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση.

Όλο αυτό το διάστημα είχε διαφύγει στην Ιταλία, κρατώντας χαμηλό προφίλ προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις Ρουμανικές Αρχές και την Ιντερπόλ. Ωστόσο, όπως φαίνεται, χρειάστηκε μια και μόνο επίσκεψη του στη Μύκονο, για να αποκαλυφθεί το στίγμα του.

Την παρουσία του επιχειρηματία στο κυκλαδίτικο νησί, πρόδωσε η ίδια η σύντροφος του, η οποία μη μπορώντας να αντισταθεί στις ομορφιές της Μυκόνου και στην ανάγκη της να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, τον πολυτελή βίο που διάγει με τον καταζητούμενο με διεθνή ένταλμα επιχειρηματία, άρχισε να σηκώνει φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον ίδιο μέσα στο κάδρο! Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά ήταν μέσα από την πανάκριβη βίλα που μισθώνει στον Άγιο Λάζαρο, η οποία κοστίζει 87.500 ευρώ την εβδομάδα. Φυσικά ήταν θέμα χρόνου να ειδοποιηθούν οι Ρουμανικές Αρχές και σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και τις Ελληνικές Αρχές, να οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

savulescu_martini__1_
savulescu_martini__4_




Ο Dragoș Săvulescu, στις Αρχές του 2019 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για υπόθεση υπεξαίρεσης, μαζί με τον πρώην δήμαρχο της Κωνστάντζα, Radu Mazăre, Cristi Borceα, πρώην πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Dinamo και μαζί με άλλους κατηγορούμενους οι οποίοι και κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση συνολικά 114 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Dragoș Săvulescu μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών, διέφυγε στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Νάπολη, για να εντοπιστεί τελικά στη Μύκονο. Οι πρώτοι που τον αναγνώρισαν ήταν άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη του.


savulescu_martini__5_
savulescu_martini__6_


Πώς συνελήφθη


Ο Dragoș Săvulescu διασκέδαζε με την σύντροφο του και την παρέα του σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή των Μύλων. Η εντολή για την επιχείρηση σύλληψης του Dragoș Săvulescu δόθηκε κατόπιν Ευρωπαϊκού Εντάλματος των αρχών της Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη κατά του Δημοσίου. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Σύρου με σκοπό την έκδοση του στις αρχές της Ρουμανίας.

Σημειώνεται ότι ο Săvulescu δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

savulescu_martini_story__1_
savulescu_martini_story__2_


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .