Κυριακή, Αυγούστου 15

Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο οποίος μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. 

Πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος. «Έχουμε τον πρώτο θάνατο ασθενούς, πλήρως εμβολιασμένου, στη Μονάδα μου. Είναι μια από τις εξαιρέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN, επισημαίνοντας πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Τέλος, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει και αυτοί να προσέχουν».

 https://www.zougla.gr/greece/article/koronoios-protos-8anatos-pliros-emvoliasmenou-ke-xoris-ipokimena-nosimata-sti-8esaloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .