Τετάρτη, Αυγούστου 25

Γάμος υπερπαραγωγή για τον NBAer Ντάνι Γκριν: Ιπτάμενες χορεύτριες, εντυπωσιακά μοντέλα και... άφθονη σαμπάνια

gamosmainnn

Ο  έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ των Σίξερς, Ντάνι Γκριν, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μπλερ Μπάσεν σε μια εκδήλωση που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Αμερικανός NBAer Nτάνι Γκριν αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του, Μπλερ Μπάσεν, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Χιούστον. Το ζευγάρι μοιράστηκε μάλιστα στιγμές από την εκδήλωση στο TikTok, με αποτέλεσμα να γίνει νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα σόσιαλ μίντια των ΗΠΑ, εξαιτίας της τρυφής που τη χαρακτήριζε.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, υπήρχε ένα τεράστιος μπουφές με φρέσκα θαλασσινά, επιδόρπια και άφθονο κρασί γυναίκες, ενώ χορεύτριες κρεμόντουσαν από το ταβάνι κι έβαζαν σαμπάνια στα ποτήρια των εκλεκτών καλεσμένων. Ακόμη, ένας καλλιτέχνης ζωγράφισε στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι.

Όσον αφορά τη λίστα των προσκεκλημένων, αυτή περιλάμβανε φυσικά παίκτες από το κολλέγιο UNC (Νορθ Καρολάινα) αλλά και συμπαίκτες του NBAer από τους Σίξερς με τη συνοδεία των καλλονών συντρόφων τους.




















https://www.protothema.gr/sports/article/1154087/gamos-uperparagogi-gia-ton-nbaer-dani-grin-iptamenes-horeutries-eduposiaka-modela-kai-afthoni-sabania/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .