Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29

Βαρύς και ασήκωτος: 11χρονος μάγκας χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο - Έπαθαν πλάκα όλοι στο κοινό

 «Σαρώνει» το διαδίκτυο

Βαρύς και ασήκωτος: 11χρονος μάγκας χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο - Έπαθαν πλάκα όλοι στο κοινό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο έχει αναχθεί σε μια, επί της ουσίας, ελληνική παράδοση και είναι ευχάριστο, όταν νεότεροι σε ηλικίακατανοούν τη «μαγεία» του, με έναν 11χρονο στη Μυτιλήνη να κάνει τη διαφορά, χορεύοντας ίσως το καλύτερο που έχουμε δει και «σαρώνοντας» το διαδίκτυο. Ενώ, δείτε τι συνέβη με το ζεϊμπέκικο που… αποφάσισε να χορέψει Τούρκος ηθοποιός; Ποια είναι η πραγματική αλήθεια;


Ο 11χρονος Πάτροκλος βρέθηκε στο Φεστιβάλ της πόλης της Λέσβου, αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις στο κοινό και τα κατάφερε περίφημα, κάνοντας άπαντες να υποκλιθούν στο δικό του… βαρύ και ασήκωτο στυλ.

Κρατώντας το κομπολόι του στο χέρι και κάνοντας… παραγγελιά το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό», έκανε «μπαμ» στην πίστα με τις κινήσεις του, με τον κόσμο να μη σταματά να τον εμψυχώνει, παθαίνοντας… πλάκα από τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

.athensmagazine.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .