Σοκάρει υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία: Ο σύζυγός της τη νάρκωνε επί 10 χρόνια και τη βιάζαν άγνωστοι

Το θύμα κακοποιήθηκε από δεκάδες άνδρες
Σοκάρει υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία: Ο σύζυγός της τη νάρκωνε επί 10 χρόνια και τη βιάζαν άγνωστοι

Μια απίστευτη ιστορία που αφορά τη σεξουαλική κακοποιήση μια γυναίκας στη Γαλλία είδε το φως της δημοσιότητας. Η 60χρονη ναρκωτόνταν από το σύζυγό της επί 10 χρόνια ολόκληρα και έπεφτε θύμα βιασμού από άγνωστους.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για την «πρωτοφανή υπόθεση, κυρίως λόγω της έκτασής της» συνελήφθησαν περίπου 40 άνδρες.

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν.

«Ο σύζυγος, ένας συνταξιούχος τεχνίτης 68 ετών, μαγνητοσκοπούσε όλους τους βιασμούς» συμπλήρωσε.

«Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Συνολικά, 45 άτομα ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Ο σύζυγός του θύματος έβρισκε τους άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος της γυναίκας του μέσω διαδικτύου.

Συνολικά, 45 άτομα ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Έχουν συλληφθεί 33 άτομα και 9 έχουν

Έχουν συλληφθεί 33 άτομα και 9 έχουν προφυλακιστεί

Τριάντα τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο σύζυγος του θύματος, έχουν ήδη κατηγορηθεί και συλληφθεί, ενώ εννέα ακόμα προφυλακίστηκαν. Δύο άνδρες ανακρίνονται και ένας έχει πεθάνει.

Αυτή η ασυνήθιστη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020 ύστερα από ένα απλό περιστατικό: ο σύζυγος συνελήφθη σε κατάστημα αφού αιφνιδιάστηκε από φρουρό την ώρα που βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες των πελατισσών.

Βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της γυναίκας του

Κοιτώντας στον υπολογιστή του, οι ερευνητές ανακάλυψαν βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, ναρκωμένη, να βιάζεται από άνδρες.

Στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν επίσης μηνύματα του συζύγου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της.

«Ο άνδρας χρησιμοποιούσε ισχυρά αγχολυτικά για να ναρκώσει τη σύζυγό του, την τοποθετούσε γυμνή στο κρεβάτι και αύξανε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για να μην ξυπνήσει. Οι άνδρες έμπαιναν ήσυχα, ψιθύριζαν και εάν το θύμα κουνούσε το χέρι της, έφευγαν», είπε ο αστυνομικός διοικητής Μπος Μπλατιέρ.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας μεταξύ 24 και 71 ετών, προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα. Ορισμένοι είναι άγαμοι, άλλοι έχουν παιδιά, είναι διαζευγμένοι ή έχουν σχέση.

Το θύμα, μητέρα τριών παιδιών ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν ήταν ένα αδύναμο πλάσμα υπό τον ζυγό του συζύγου της, σύμφωνα με την αστυνομία. «Σοκαρισμένη», θα ανακάλυπτε τα γεγονότα κατά την έρευνα.https://www.newsbeast.gr/world/arthro/7850749/sokarei-ypothesi-sexoualikis-kakopoiisis-sti-gallia-o-syzygos-tis-ti-narkone-epi-10-chronia-kai-ti-viazan-agnostoi