Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30

Πασχάλης Τσαρούχας: Δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της κόρης μου

«Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έτσι η υποχρέωση του γονιού είναι να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον τρόπο του παιδιού»
Πασχάλης Τσαρούχας: Δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της κόρης μου

Για τη σχέση του με τα παιδιά του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Με τον δεκαπεντάχρονο γιο μου παίζουμε μαζί μπάσκετ και η σχέση μας είναι καλή. Είναι ένα παιδί τρυφερό με πάρα πολλές ευαισθησίες, πολλές δεξιότητες οπότε μια χαρά θα του πάνε τα πράγματα. Η πεντάχρονη πριγκίπισσα μου μεγαλώνει όμορφα και εκείνη. Θα πάει νηπιαγωγείο

φέτος. Επειδή δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της, ούτως ή άλλως υπάρχει μία διαφορά» τόνισε ο Πασχάλης Τσαρούχας και πρόσθεσε:«Σαφώς και στο δεύτερο παιδί έχουμε την εμπειρία του πρώτου. Δηλαδή λάθη που έχουμε κάνει δεν τα επαναλαμβάνουμε, ωστόσο κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έτσι η υποχρέωση του γονιού είναι να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον τρόπο του παιδιού και όχι να μείνει σε έναν τρόπο που είναι γραμμένος σαν κανόνας. Αν τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με την ηθοποιία, δεν έχω δικαίωμα να τους το απαγορεύσω ούτε και να τα παροτρύνω».

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7843850/paschalis-tsarouchas-den-echo-tin-eftychia-na-eimai-konta-sto-megaloma-tis-koris-mou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .