Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΘ 2021 – Κουτσούμπας για εξαγγελίες Μητσοτάκη: Ψίχουλα και μικρές παροχές για τον εργαζόμενο λαό

Στην Θεσσαλονίκη για την 85η ΔΕΘ ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Ρεπορτάζ Ευδοκία Μύτιλη

Για «μικρές παροχές» και «ψίχουλα προς τον λαό», έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την άφιξή του στην 85η ΔΕΘ, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τις αποψινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Κουτστούμπα

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μοιράζει απλόχερα στο μεγάλο κεφάλαιο προνόμια και διευκολύνσεις, την ίδια στιγμή που στον εργαζόμενο λαό δίνει κάποιες μικρές παροχές, ψίχουλα, υποσχέσεις οι οποίες εξατμίζονται την επόμενη στιγμή κάτω από την έκρηξη της μεγάλης ακρίβειας, κάτω από την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και την ανατροπή δικαιωμάτων και κατακτήσεων δεκαετιών.

Μονόδρομος για τους εργαζόμενους, είναι ο αγώνας, ο μαζικός, ταξικός, ενωμένος αγώνας.

Σε κάθε τόπο, σε κάθε κλάδο, σε κάθε περιφέρεια, Πανελλαδικά, συντονισμένα και σε αυτόν τον αγώνα, σε αυτή την πάλη το ΚΚΕ θα βρίσκεται κάθε μέρα, κάθε ώρα, μπροστά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

https://24wro.com.gr/2325367/deth-2021-koutsoumpas-gia-exaggelies-mitsotaki-psichoula-kai-mikres-paroches-gia-ton-ergazomeno-lao/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.