Χάρης Ρώμας: Βγήκα από μια σχέση 9 χρόνων και φυσικά υπήρξε λόγος

Γιατί δεν θέλει να μιλάει γι' αυτό ο ηθοποιός
Χάρης Ρώμας: Βγήκα από μια σχέση 9 χρόνων και φυσικά υπήρξε λόγος

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως πρόσφατα χώρισε έπειτα από 9 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά.

Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα».

«Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.