Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11

Καρατζαφέρης: Ο ΛΑ.Ο.Σ. κυβερνά τον τόπο – Ο Πλεύρης έγινε υπουργός επειδή οι αρνητές είναι ακροδεξιούληδες [BINTEO]

karatza-630x400

Απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη, Δημήτρη Καμπουράκη, Πάσχο Μανδραβέλη και όλους όσοι ισχυρίζονται προπαγανδιστικά πως οι αντιεμβολιαστές είναι κατά βάση αριστεροί έδωσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος και δικαιωμένος όπως ανέφερε, Γιώργος Καρατζαφέρης: «Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. σήμερα κυβερνάει τον τόπο… έβαλαν τον Πλεύρη υπουργό Υγείας γιατί μιλάει τη γλώσσα των αντιεμβολιαστών που το μέγιστο ποσοστό τους είναι ακροδεξιούληδες».

Έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει…

«Το μέγιστο ποσοστό όλων των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες, ο Μητσοτάκης έβαλε έναν άνθρωπο λοιπόν που τους καταλαβαίνει», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την επιλογή Πλεύρη, «σφάζοντας» με το νυστέρι την επιλογή Πλεύρη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε επίσης πως ο νέος υπουργός Υγείας ήταν το πουλέν της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και είχε μάλιστα ζητήσει από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να παραχωρήσει τη θέση του στο γιο του.

«Όπως και να το κάνουμε η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. σήμερα κυβερνάει τον τόπο», δήλωσε επίσης ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναδεικνύοντας και την κατάντια της χώρας.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα τα καλά λόγια για την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είπε στην παρέμβασή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%9f-%ce%9b%ce%91-%ce%9f-%ce%a3-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ac-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .