Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ!!! Έσκασε η «βόμβα» στην Ελλάδα – Ποιούς θα βάζουν μέσα


 Ετοιμάζεται η επόμενη μέρα της Μεγάλης Επανεκκίνησης... Έχουν δώσει λεφτά ήδη οι διεθνιστές στην κυβέρνηση!

Και να λοιπόν!

Μεταξύ των μέτρων… ελάφρυνσης που εξετάζει η κυβέρνηση είναι να δοθούν στα νέα ζευγάρια και στα ευάλωτα νοικοκυριά ΔΩΡΕΑΝ κρατικά σπίτια!!!

Σημειώνεται πως στον Κομμουνισμό οι πολίτες έμεναν σε τέτοιου είδους κτίρια, ενώ, όπως μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει, χρόνια τώρα, προειδοποιήσει, στόχος της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Ατζέντας 2030 είναι να μην υπάρχει περιουσία και όλοι να στεγάζονται από το Κράτος ή μία παγκόσμια εξουσία με αντίτιμο, για παράδειγμα, να κάνουν ένα εμβόλιο ή αργότερα ένα υπερμβόλιο-εμφύτευμα(;), το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιείται και για άλλες υπηρεσίες.


Όπως δίνονται GB ή κάρτες με χρήματα στους νέους που κάνουν το εμβόλιο, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με κρατικά σπίτια! Σε αυτά, ίσως, μένουν αργότερα και άλλοι, για παράδειγμα πτωχευμένες οικογένειες ή λαθραίοι μετανάστες!


Για την ώρα γίνονται διεργασίες, προκειμένου να βρεθούν αυτά τα σπίτια που ανήκουν στην ΕΤΑΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου), και να ανακαινιστούν και να διατεθούν στους δικαιούχους. Για αυτό το μέτρο θα χρειαστούν και χρήματα, αλλά η κυβέρνηση υπολογίζει στο Ταμείο Ανάκαμψης προκειμένου να υλοποιήσει αυτά τα σχέδια.


Τα λεφτά άλλωστε για αυτά τα έργα έχουν ανακοινωθεί ήδη από τους διεθνιστές, λόγω του ότι η Ελλάδα είναι από τα πιο υπάκουα παιδιά!!!


Τα ακίνητα θα παραχωρούνται για δωρεάν χρήση σε ευάλωτα νοικοκυριά, σε νέα ζευγάρια. Είναι ακίνητα (διαμερίσματα και κατοικίες) που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου.


Η ΕΤΑΔ διαθέτει περισσότερα από 70.000 ακίνητα κι ένας πολύ μεγάλος αριθμός αυτών μπορεί να παραχωρηθεί σε νέα ζευγάρια.


Το μέτρο αναμένεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την πριμοδότηση προσλήψεων νεοεισερχόμενων έως 29 ετών στην αγορά εργασίας, με 600 ευρώ για τον εργαζόμενο και άλλα 600 για τον εργοδότη για έξι μήνες.

 https://www.ksipnistere.com/2021/09/blog-post_604.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .