Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Επιτυχία θεωρείται το “μπόλιασμα” της Ελλάδας με αλλοδαπούς απ’ άκρη σ’ άκρη

 Ως επιτυχία βλέπει η Κυβέρνηση την αναλογική διασπορά παράνομων μεταναστών

σε όλα τα μήκη και πλάτη της ηπειρωτικής χώρας  μεταναστών  που ανήκουν σχεδόν σε όλες τις φυλές του κόσμου, μεταφέροντάς τους από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπως δηλώνει με περισσή περηφάνια ο αρμόδιος Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ναι μεν η ΝΔ παρέλαβε ένα χάος ως προς το μεταναστευτικό από τις γραφειοκρατικές διατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα αλλά και δεκάδες χιλιάδες που παρέμεναν στα νησιά και εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα εγκλωβισμένους στη χώρα αλλά, η ίδια άφησε από τον Ιούλιο του 2019 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας μέχρι και το Μάρτιο του 2021 να εισέλθουν στη χώρα δεκάδες χιλιάδες ακόμα αλλοδαποί.


Και παρά τα όσα λέγονται για τη φύλαξη των συνόρων, όλο και πληθαίνουν τα βίντεο και οι αναφορές για την είσοδο δεκάδων αλλοδαπών από τα σύνορα, όχι μόνο τα ελληνοτουρκικά αλλά και τα ελληνοβουλγαρικά.


Είναι βέβαια πολύ πιο επικίνδυνο για την Ελλάδα και την εθνική της ασφάλεια να έχει στο έδαφος των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου δεκάδες χιλιάδες, κυρίως μουσουλμάνων, αλλοδαπών κάθε λογής με την Τουρκία δίπλα από το να τους έχει στην ηπειρωτική χώρα όπου είναι πιο ελεγχόμενοι.


Παρ’ ότι βέβαια η Κυβέρνηση είχε δεσμευθεί για κλειστά κέντρα κράτησης για όσους δεν πάρουν καθεστώς πρόσφυγα, αυτό δεν έγινε ποτέ ενώ και οι απελάσεις κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς. Αν η Κυβέρνηση δεν επιχειρήσει σοβαρά να απελάσει όσους δε λάβουν το καθεστώς του Ασύλου, τότε θα πετύχει το “μπόλιασμα” όλης της χώρας με πυρήνες ετερόκλητων μουσουλμανικών πληθυσμών για πρώτη φορά από την εποχή της Οθωμανικής κατοχής με τα αποτελέσματα αυτού του μπολιάσματαος να φαίνονται σε μερικά χρόνια από τώρα , εκτός αν αλλάξει η κατάσταση δραστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.