Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30

Ντόρα κατά Σαμαρά: «Η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Εκφράζει τον εαυτό της»! Προβλέπεται αίμα…

Σχόλιο: Μια κυβέρνηση απ' όλα τα κόμματα αυτή  είναι σήμερα η Νέα Δημοκρατία κ. Ντόρα.

ntora-mpakogianni

Έμμεση απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του, σχετικά με την πολιτική ταυτότητα της ΝΔ, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι η ΝΔ «δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά».

«Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η ΝΔ εκφράζει τον εαυτό της» ανέφερε με νόημα η κα Μπακογιάννη στις αιχμές του κ. Σαμαρά ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε Ποτάμι και αγνοεί τη δεξιά και την κεντροδεξιά.

«Κάθε φορά που η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση» σημείωσε η πρώην υπουργός ενώ στο ερώτημα αν υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ και αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Σκάι απάντησε: «Δε νομίζω»..makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .