Του Όφι Ιοβόλου

Πως καταρρέουν οι... fake μύθοι εν ριπή οφθαλμού.

Αυτό ήταν… νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Τελειώσατε!!!

Κάθε δυστοπική κυβέρνηση στην Ελλάδα των μνημονίων είχε το δικό της σημείο καμπής.

Το δικό σας ήταν το προχθεσινό.

Όπου ο λαός ενώθηκε, κι έγινε μια γροθιά πάνω από τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη, για να αποτινάξει από πάνω του τον μητσοτακικό ολοκληρωτισμό που κατασπαράζει τις σάρκες του.

Ακριβώς όπως είχε κάνει και επί ναζιστικής κατοχής στην κηδεία του Κωστή Παλαμά.

Βέβαια, επειδή το πριγκιπόπουλο-ηγέτης σας αιφνιδιάστηκε από την αναπάντεχη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οργισμένοι πολίτες, καθώς ερμητικά κλεισμένος στη γυάλα της εξουσίας βαυκαλιζόταν ότι είναι λαοπρόβλητος, εξανέστη, κι αντί να σκύψει το κεφάλι από τη ντροπή επιτέθηκε στον γραμματέα του ΚΚΕ. Επιρρίπτοντάς του την ευθύνη για τη λαϊκή οργή.

Θα πρέπει να του πείτε, ότι δεν είναι δυνατόν όποτε στριμώχνεται να σπεύδει να κατηγορεί άλλους για την ανεπάρκειά του.

Έλεος πλέον!!!

Για το κορονοχάος δεν φταίει η απύθμενη ανικανότητα των... α(χ)ρίστων του επιτελικού (ο θεός να το κάνει) κράτους, αλλά οι ψεκασμένοι-τρακαδόροι-ακροδεξιοί που δεν εμβολιάζονται.

Για τις φωτιές πάλι δεν φταίνε οι... ά(χ)ριστοι, αλλά οι… megafires που πυροδοτήθηκαν από την κλιματική αλλαγή που μετονομάστηκε σε κλιματική κρίση.

Για την άθλια κωλοτούμπα των Πρεσπών δεν φταίει που διακατέχεστε κι εσείς από το σύνδρομο της δουλοπρέπειας, αλλά το γεγονός ότι βρήκατε το όνειδος υπογεγραμμένο και δεθήκατε χειροπόδαρα.

Για τον διασυρμό που υπέστη με τον ναύαρχο δεν φταίει ο κουτός πολίτικος καιροσκοπισμός του, αλλά ο Τσίπρας που είπε αποστάτη το... βατράχι και σκιάχτηκε.

Κλπ... Κλπ... Άπειρα τα παραδείγματα της θλιβερής αυτής τακτικής του... κακομαθημένου πριγκιπόπουλου που υποδύεται τον... μεγάλο τιμονιέρη.

Είμαστε σίγουροι ωστόσο, πως ο Κουτσούμπας στο άκουσμα της μητσοτακικής ελεεινότητας, ένεκα της ευχέρειας που του πρόσφερε η μάσκα, εκτός από τα περί ανοησιών που επικαλέστηκε για να αντικρούσει τη θρασύδειλη επίθεση του γόνου, θα τον κοιτούσε και με το στόμα ανοιχτό δίχως να μπορεί να πιστέψει ότι δύναται να ευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό ο πρωθυπουργικός θεσμός.

Μακάρι πάντως οι λαγοί με πετραχήλια που θα τάξει το πριγκιπόπουλο από τη ΔΕΘ να μπουν ανάχωμα στην κάθετη πτώση.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι δεν θα σταθούν ικανοί να σταματήσουν ούτε το όργιο κερδοσκοπίας που αδειάζει τα λαϊκά πορτοφόλια, ούτε φυσικά το... σκάσιμο της οικονομίας που θα επέλθει το ’22 (σύμφωνα με τους... ειδικούς) και θα οδηγήσει σε νέα δυσβάσταχτα μνημόνια.

Όπως μακάρι να καταφέρει να περάσει γρατζουνισμένος κι όχι στραπατσαρισμένος και τα περιβόητα... σκοπιανά μνημόνια, τα οποία θα προτιμούσε να αφήσει... εσαεί στην κατάψυξη για ευνόητους λόγους, αλλά έλα που «εταίροι» και «σύμμαχοι» έχουν άλλη γνώμη και ιδροκοπάει αναλογιζόμενος την επαπειλούμενη πανωλεθρία.

Για το μεταναστευτικό, ακόμη και να κάνουμε δεήσεις στους ολύμπιους θεούς, ούτε αυτοί νομίζουμε ότι θα μπορέσουν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν, διότι η κατάσταση πια με το διαβόητο μπόλιασμα έχει φτάσει στο μη παρέκει. Άλλωστε, ο τρόπος που θα αντιδράσει ο λαός πάνω από τις κάλπες, φάνηκε από τη... θερμή υποδοχή του ξόανου. Άρα πρόκειται για χαμένη υπόθεση.

... Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.

Το ζητούμενο εντούτοις, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, είναι αν ο πρίγκιψ θα καταφέρει να αποδράσει μέσω πρόωρων εκλογών, οι οποίες ενδέχεται να τον κρατήσουν στο πολιτικό παιχνίδι ή αν θα καταρρεύσει εν μια νυκτί σαν τον ΓΑΠ.

Κακές γλώσσες μας λένε πως οι... ά(χ)ριστοι έχουν στα χέρια τους κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που τους έχουν ρίξει στο 29%.

Αντιλαμβάνεστε, ότι αν ισχύουν οι πληροφορίες τους, η ποδηλατάδα με τον ΓΑΠ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο νοών νοείτω…

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/i-arxi-tis-ptosis-i-allios-pame-gi-alla/2.153125