Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι κλείστηκε η συμφωνία για την συνέντευξη στην Καινούργιου - Ολο το παρασκήνιο

Η συμφωνία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τρεις συνεντεύξεις - Σε ποια παρουσιάστρια θα δώσει την τρίτη συνέντευξη.ιωαννα παλιοσπυρου

Η χθεσινή συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα όλα όσα είπε για τον γολγοθά που βιώνει και εντυπωσιάστηκε με τη δύναμη της ψυχής της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι κλείστηκε η συμφωνία για την συνέντευξη στην Καινούργιου - Ολο το παρασκήνιο

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Όπως ήταν φυσικό, η Ιωάννα είναι το όνομα που όλα τα ΜΜΕ προσέγγισαν για συνέντευξη. Ωστόσο, η εταιρεία που εξασφάλισε τις συνεντεύξεις ήταν η εταιρεία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο Νίκος Κοκλώνης από την πρώτη στιγμή προσέγγισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως και πολλοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, εκπομπές και κανάλια. Ωστόσο, ο ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media ήταν αυτός που έκλεισε τη συμφωνία με την Ιωάννα και μάλιστα όχι για μία, αλλά για τρεις συνεντεύξεις.

Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας έγινε στο περιοδικό ΟΚ!, που ανήκει στην Barking Well, τον περασμένο Μάρτιο.

Η δεύτερη συνέντευξη ήταν αυτή που είδαμε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η οποία έχει ως παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη.

ιωαννα

Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τρίτη συνέντευξη έχει συμφωνηθεί να δοθεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open, που έχει επίσης την ίδια εταιρεία παραγωγής.

Ποια είναι η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη

Η Barking Well έχει κινηθεί με ιδιαίτερη δυναμική στον χώρο των Media το τελευταίο διάστημα, με την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων σε μεγάλα κανάλια, την δημιουργία sites ψυχαγωγίας και την έκδοση lifestyle περιοδικών.

Νίκος Κοκλώνης: Στο εδώλιο ο παρουσιαστής του "Celebrity Travel"

Αυτή την περίοδο παράγει περιεχόμενο για τρία κανάλια μέχρι στιγμής, το Open, το Mega και τον Alpha. Έχει σε διευθυντικές θέσεις της ανθρώπους της τηλεοπτικής αγοράς όπως την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Φαίη Κυριακοπούλου, τον Πέτρο Μπούτο και τον Θανάση Ανδρεούλη.

Η άγνωστη ιστορία ζωής της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η συνέντευξη φώτισε τις δύσκολες ώρες που ζεί η Ιωάννα, αλλά και η προηγούμενη ιστορία της Παλιοσπύρου έχει ενδιαφέρον. Αφού όπως σημείωνε το ρεπορτάζ του TheTOC η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση νέας γυναίκας, που παλεύει σκληρά για να φτιάξει τη ζωή της, σπουδάζοντας και δουλεύοντας σκληρά. Χωρίς οικονομική βοήθεια από την οικογένειά της- που όμως την λατρεύει- καταφέρνει να φτιάξει μια όμορφη ζωή, έως ότου ζεί το απόλυτο δράμα.

Άριστη μαθήτρια, έφυγε από το Λουτρό Αμφιλοχίας και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να βελτιώσει τη ζωή της.

Πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το οποίο τελείωσε αμέσως.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Η οικογένειά της δεν ήταν ευκατάστατη και κάποια περίοδο η ίδια χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα, μακριά από τους δικούς της, όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της στον Alpha.

Κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και αμέσως άρχισε να εργάζεται ως λογίστρια σε εταιρείες και με στόχο να ζήσει μια καλύτερη ζωή και να υλοποιήσει να όνειρά της που ήταν να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Όπως κάθε κορίτσι στην ηλικία της, η Ιωάννα πίστευε ότι είχε αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια των σπουδών και των πρώτων χρόνων στην Αθήνα, και περίμενε να ζήσει με λαχτάρα όσα θα της έφερνε η ζωή.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Αυτό που σίγουρα δεν φανταζόταν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της, ήταν ότι ένα πρωινό ενώ θα πήγαινε στη δουλειά της, θα δεχόταν μια επίθεση μίσους, με οξύ σε τόσο μεγάλη ποσότητα που έχει καταστρέψει όλο το πρόσωπο και τον κορμό της.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Ήταν το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, όταν ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας, μια γυναίκα που φορούσε περούκα με μαύρα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπό της για να μην είναι αναγνωρίσιμη ( η Εφη Κακαράντζουλα), την περίμενε κρυμμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας και υλοποίησε το απεχθές σχέδιό της.

Κατέστρεψε για πάντα το πρόσωπο της Ιωάννας και την υπέβαλε σε έναν ατελείωτο γολγοθά προκειμένου να ζήσει κάποια στιγμή σαν φυσιολογικός και λειτουργικός άνθρωπος.

Βέβαια, η ίδια ξέρει ότι δεν θα δει ποτέ ξανά τον εαυτό της ίδιο με το παρελθόν στον καθρέφτη και αυτό είναι κάτι που την πονάει πολύ.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Όπως είπε και η ίδια στη συνέντευξή της, όταν αρχικά είδε το πρόσωπό της μετά τα πρώτα χειρουργεία, έψαχνε πίσω από αυτή την εικόνα, να βρει την Ιωάννα που ήξερε. Μέχρι που κατάλαβε ότι αυτή η εικόνα δεν θα ερχόταν ποτέ πίσω.

"Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα που είχα στο μυαλό μου όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία. Κατάλαβα πόσο πολύ κοντά έφτασα στον θάνατο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου. Κάθε φορά που έπρεπε να κάνω αλλαγή στις γάζες στο σώμα μου, γύριζα αλλού το κεφάλι μου για να μην το αντικρίσω. Ένιωθα πάντα ότι δεν είμαι έτοιμη να το αντικρίσω.

Λίγες μέρες πριν βγω μου έδειξε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τα χειρουργεία για να μπορέσει να μου εξηγήσει και να κατανοήσω τι έχει γίνει, τι είναι αυτό που θα αντικρίσω. Έγινε πολύ σταδιακά και πολύ προσεκτικά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο

Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να αντιληφθώ ότι είναι αυτή η εικόνα που αντικρίζω. Στην αρχή έψαχνα να βρω τον εαυτό μου κάτω από αυτή την εικόνα. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι δεν θα την ξαναδώ".

ιωαννα

Διαβάστε Επίσης

thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .