Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 9

Πολλές οι συμπτώσεις και οι εμπλοκές....

World Economic Forum, COVID-19, Event 201, και η «κόντρα» Klaus Schwab - George Soros για τον Κινέζο ηγέτη

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

Υπάρχουν κάποιες  συμπτώσεις σ΄αυτή την αλλόκοτη πανδημία που έχει μετατρέψει τους περισσότερους ηγέτες του δυτικού κόσμου σε πιεστικούς πάστορες του εμβολιασμού την ίδια στιγμή που κάθε αναφορά σε υπαρκτά φάρμακα δεν κρατάει ούτε ημέρες τρεις.

By Moses

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την πρόσφατη Έκθεση του 2ου μεγαλύτερου κόμματος στις ΗΠΑ, του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, για την προέλευση της πανδημίας και το ρόλο του Εργαστηρίου της Wuhan.

Η Έκθεσης των Ρεπουμπλικάνων η οποία αποκαλύπτει ότι ο ιός COVID-19 κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβιο του 2019 και ένα μήνα αργότερα στις 18 Οκτωβρίου 2019 οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Κίνας λειτούργησαν ως “superspreaders” για να διασπείρουν τον ιό ανά το κόσμο καθώς πολλοί αθλητές απεκάλυψαν ότι είχαν συμπτώματα COVID-19.

Τον Σεπτέμβριο (κατά πάσα πιθανότητα στο διάστημα 10-12 Σεπτεμβρίου 2019), η βάση δεδομένων γενετικής αλληλουχίας του εργαστηρίου Wuhan τέθηκε εκτός σύνδεσης στη μέση της νύχτας, γεγονός το οποίο σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή του Τέξας Michael McCaul, έδειξε ότι προσπαθούσαν να «κρύψουν» ή να «καλύψουν» κάτι που προκαλεί σημαντική ανησυχία.

Χρησιμοποιώντας ανακοινώσεις έργων που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο προμηθειών της κινεζικής κυβέρνησης, μαζί με άλλα στοιχεία ανοιχτού κώδικα, συνεντεύξεις με πρώην αξιωματούχους της διοίκησης και επιστήμονες, ερευνητικά έγγραφα και διεθνείς εκθέσεις Τύπου, οι Ρεπουμπλικάνοι στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έχτισαν το επιχείρημά τους σε ένα χρονοδιάγραμμα που ισχυρίζεται ότι o ιός διέφυγε από το Iνστιτούτο Iολογίας της Wuhan «κάποια στιγμή πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019».

Εκείνη την ημέρα, το Πανεπιστήμιο της Wuhan που βρίσκεται, λιγότερο από ένα μίλι από την έδρα του WIV, εξέδωσε μια ειδοποίηση για εργαστηριακούς ελέγχους. Αργότερα, η ιογενής βάση δεδομένων του Ινστιτούτου της Wuhan εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, το ινστιτούτο δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε προσφορές για “υπηρεσίες ασφαλείας” στο εργαστήριο “που περιλάμβαναν θυρωρούς, φύλακες, παρακολούθηση βίντεο, περιπολίες ασφαλείας και άτομα που χειρίζονταν την “εγγραφή και υποδοχή ξένου προσωπικού”.

«Μια τόσο σημαντική ανακαίνιση τόσο σύντομα μετά την έναρξη της λειτουργίας της εγκατάστασης φαίνεται ασυνήθιστη», ανέφερε η έκθεση του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. 

Τα έργα για την απολύμανση του αέρα, τα επικίνδυνα απόβλητα και τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού “δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούσαν αυτά τα συστήματα τους μήνες πριν από την εμφάνιση του COVID-19”.

Επικαλούμενη μαρτυρία «πρώην ανώτερου Αμερικανού αξιωματούχου», η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Ταγματάρχης Chen Wei, ειδικός στη βιολογία και την άμυνα των χημικών όπλων, ανέλαβε τον έλεγχο του εργαστηρίου βιοασφάλειας (επιπέδου 4) του Ινστιτούτου Wuhan στα τέλη του 2019.

Αυτός ο χρόνος αποδεικνύει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα «ανησυχούσε για τη δραστηριότητα που συμβαίνει εκεί καθώς τα νέα του ιού εξαπλώνονταν», σύμφωνα με την έκθεση. 

“Αν ανέλαβε τον έλεγχο το 2019, αυτό θα σήμαινε ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος γνώριζε για τον ιό νωρίτερα και ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε νωρίτερα”.

Δορυφορικές εικόνες της Wuhan τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019 έδειξαν σημαντική αύξηση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για συμπτώματα COVID-19.

Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι η χαρτογράφηση δεδομένων αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές στο εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία και το Μετρό της πόλης για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στη δουλειά, εξαπλώνοντας τον ιό σε όλη την πόλη.

Ο συνεργάτης του Fox News Joe Concha είπε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό.

Δείτε ΕΔΩ κατεβάστε και κρατήστε στο Αρχείο σας την Έκθεση των Ρεπουμπλικανών για τη προέλευση του ιού.

Ο Concha είπε ότι η εύρεση της προέλευσης της πανδημίας είναι “η πιο σημαντική έρευνα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας”, επειδή η ιστορία θα επαναληφθεί εάν δεν μάθουμε πώς ξεκίνησε η πανδημία. 

Ακόμη και οι Δημοκρατικοί το παραδέχονται αυτό.”

ΕVENT 201 - O xoρός των συμπτώσεων...




Την ημέρα που στη Wuhan γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων, δηλαδή στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη το World Economic Forum, το Iδρυμα Gates, και το Johns Hopkins Center for Health Security διοργάνωσαν το περίφημο EVENT 201.

To Event 201 ήταν μία προσομοίωση πανδημίας με τον υποθετικό αριθμό των 65 εκατ. νεκρών.

Διαβάζουμε στον ιστότοπο centerforhealthsecurity.org

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν το Event 201, μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Τη διαρροή του ιού θα ακολουθούσε μία επιχείρηση συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του τόσο από τον Εργολάβο των gain of Function πειραμάτων Peter Daszak, και την ΜΚΟ ιδιοκτησίας του ΕcoHealth Alliance η οποία όπως μπορείτε να δείτε από τον ιστότοπο του Ιδρύματος Gates είναι συνεργάτης τους. 

Το Event 201 που προέβλεπε 65.000.000 νεκρούς είχε αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά σχεδόν ταυτόχρονα και στη πραγματική ζωή αλλά με πραγματικούς θανάτους οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά.

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο που δημιούργησαν οι χορηγοί του Event 201 centerforhealthsecurity.org 

Η άσκηση έδειξε τομείς όπου οι δημόσιες / ιδιωτικές συμπράξεις θα είναι απαραίτητες κατά την αντίδραση σε μια σοβαρή πανδημία, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών συμβάντων, που ανέρχονται σε περίπου 200 συμβάντα ετησίως.

Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και προκαλούν αναστάτωση στην υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία.

Η διαχείριση αυτών των γεγονότων προκαλεί ήδη τεράστια πίεση στην παγκόσμια ισχύ, ακόμη και απουσία πανδημικής απειλής.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μια από αυτές τις επιδημίες παγκόσμια – μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες.

Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Event 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ πολλών βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών.

H απάντηση των διοργανωτών του Εvent 201 για τη σύμπτωση της προσομείωσης πανδημίας με την πραγματική πανδημία

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org

Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον αυτή η άσκηση πανδημίας προέβλεπε την τρέχουσα νέα εμφάνιση κοροναϊού στην Κίνα. 

Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης.

Για το σενάριο, διαμορφώσαμε μια φανταστική πανδημία κοραναϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν πρόβλεψη.

Αντ’ αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να επισημάνει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντιμετώπισης που πιθανότατα θα προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία.

Δεν προβλέπουμε τώρα ότι το ξέσπασμα nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους.

Παρόλο που η επιτραπέζια μας άσκηση περιλάμβανε ένα ψεύτικο καινούργιο κορανοϊό, οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για τη μοντελοποίηση του πιθανού αντίκτυπου αυτού του φανταστικού ιού δεν είναι παρόμοιες με το nCoV-2019.

 ΒΙΝΤΕΟ







Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum που ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του Event 201, το οποίο διεξήχθη στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 είναι ο κ. Klaus Schwab ο οποίος στο μεταξύ έγραψε ένα βιβλίο για την Covid-19 και την ανάγκη της Μεγάλης Επανεκκίνησης (κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Λιβάνη) ενώ έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις αναλύοντας το όραμά του.

Ο κ. Schwab είναι θαυμαστής του Κινέζου ηγέτη κ. Xi Jinping τον οποίο ο κ. George Soros με άρθρο του στη The Wall Street Journal/Aug. 13, 2021 5:12 pm ET  χαρακτήρισε πρόσφατα αμόρφωτο δικτάτορα.

Eίχε προηγηθεί άρθρο [Aug 04, 2021 02:16 PM] των φιλοκινεζικών globaltimes.cn  



https://shmantikanea.blogspot.com/2021/09/blog-post_966.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .