Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 9

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε»



Υπάρχει κάποιος που τη μέρα της τελετής αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη κατάφερε «άριστες» μικρότητες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (με αφορμή και το βίντεο παρακάτω) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέδωσε τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του στο ΚΚΕ, κάτι το οποίο φέρεται να είπε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.



Σε άλλο βίντεο από το ίδιο περιστατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται να λέει στον Δ. Κουτσούμπα: «Ναι, εσείς είχατε την ευθύνη».
  

Εμείς έχουμε το εξής σχόλιο:

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε»

Ιδού και το ποίημα του Μανόλη Αναγνωστάκη, μελοποιημένο από τον Μίκη Θεοδωράκη:


Υ.Γ: Αφού η… ευφυία του τον έσπρωξε να αναζητήσει τον υπαίτιο στο ΚΚΕ (που ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι τέτοιες πρακτικές είναι ξένες στο ΚΚΕ), του έχουμε μια πρόταση. Υπάρχει ασφαλής τρόπος να βρει ο κύριος Μητσοτάκης τους «υποκινητές» των εναντίον του αποδοκιμασιών στην Μητρόπολη κατά την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη: Ας βάλει δίπλα – δίπλα τα νοήματα των τραγουδιών του Θεοδωράκη με τα «νοήματα» της δικής του πολιτικής και «άριστης» συμπεριφοράς. Θα εντοπίσει αμέσως τον υποκινητή. Αλλά «τόσος ήτανε»…

Νίκος Μπογιόπουλος

 

Πηγή:imerodromos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .