Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ξέσπασε η Μυρτώ Αλικάκη: Ο εθισμός στην κοκαΐνη και η νευρική ανορεξία – Όλα όσα αποκάλυψε! (Βίντεο)

myrto-alikaki-1

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη σχετικά με το ελληνικό #metoo ο οποίος τάχθηκε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του σκηνοθέτη η Μυρτώ Αλικάκη κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τον Πέτρο Φιλιππίδη δεδομένου ότι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της.

«Έχω ακούσει δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα. Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση», τόνισε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.