Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13

H sexy εμφάνιση της Charlotte Gainsbourg στη Βενετία

H sexy εμφάνιση της Charlotte Gainsbourg στη Βενετία

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βενετίας, η νέα ταινία του Yvan Attal «Les Choses Humaines», με πρωταγωνίστρια τη Charlotte Gainsbourg.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα ιδιαίτερα sexy look, στο οποίο κατάφερε να συνδυάσει τρεις από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

Το μίνι φόρεμα, τα cut-outs και τις μπότες-πλατφόρμες, τα παπούτσια που όσες τα φορέσουν θα επιβραβευτούν με έξτρα πόντους στο ύψος και τη στυλιστική τους τόλμη....


Η ταινία «Les Choses Humaines», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Karine Tuil, αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που απαρτίζουν ο δημοσιογράφος Jean και η δοκιμιογράφος και φεμινίστρια Claire. Ο γιος τους, Alexandre, είναι φοιτητής σε διακεκριμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο. Σε μια σύντομη επίσκεψή του στο Παρίσι, ο Alexandre γνωρίζει τη Mila, την κόρη του νέου συντρόφου της μητέρας του, και την προσκαλεί σε ένα πάρτι. Την επόμενη μέρα, η Mila τον καταγγέλλει για βιασμό.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .