Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της

margarita

Η Μυρτώ Αλτίνογλου έμεινε χωρίς τον Μίκη της μετά από 68 χρόνια γάμου

Στο πένθος βυθίστηκε η χώρα πριν από μερικές μέρες, όταν ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, άφησε την τελευταία του πνοή, σε 96 ετών

Μετά το κύμα αντιδράσεων και την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή την επιθυμία της κόρης του Μαργαρίτας, να κηδευτεί ο πατέρας της στο Βραχάτι Κορινθίας και όχι στον Γαλατά όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, την λύση έδωσε η δικαιοσύνη με απόφαση εισαγγελέα.

Έντεκα ημέρες μετά το θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα της και σύζυγο του Μίκη Θεοδωράκη, Μυρτώ Αλτίνογλου.

241760504 2742691019354428 5282854295388135651 n

Για λόγους υγείας η πολυαγαπημένη σύζυγος του Μίκη Θεοδωράκη και μητέρα των παιδιών του, δεν κατάφερε μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία του άνδρα που αγάπησε και έμεινε στο πλευρό του για 68 ολόκληρα χρόνια.

https://www.newsbreak.gr/ellada/249023/margarita-theodoraki-fotografia-mitera/

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .