Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

Ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης στο χρόνο και προειδοποιεί για τρεις ημερομηνίες μέσα στο Σεπτέμβριο (vid)

Ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης στο χρόνο και προειδοποιεί για τρεις ημερομηνίες μέσα στο Σεπτέμβριο (vid)
Ένας χρήστης του TikTok που ισχυρίζεται ότι έρχεται από 2714 προειδοποιεί για τρεις ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αυτοαποκαλείται «ταξιδιώτης του χρόνου», που έρχεται από το έτος 2714 και τα βίντεο που ανεβάζει έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο. Ο Aery Yormany ή @aesthetictimewarper όπως είναι γνωστός στο TikTok, έχει μοιραστεί διάφορα βίντεο που λένε στους ανθρώπους τι πρέπει να προσέχουν τους επόμενους μήνες.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε ο Aery έγραψε: «Πολλοί από εσάς δεν πιστεύετε ακόμα ότι είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο από το έτος 2.714, οπότε θυμηθείτε αυτές τις τρεις ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο.

11/9: Ένας εξωγήινος θα μεταφέρει 4000 ειδικευμένους εργαζομένους και παιδιά στον πλανήτη Proxima B, λόγω του επικείμενου ερχομού ενός εχθρικού είδους που έρχεται.

14/9: Ο μεγαλύτερος τυφώνας στην ιστορία πλήττει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, κυρίως την Νότια Καρολίνα, καθιστώντας τον πρώτο τυφώνα της Κατηγορίας 6.

26/9: Ένας χιμπατζής θα μπορεί να μιλήσει λόγω μιας μετάλλαξης στις φωνητικές χορδές του και θα έχει να πει μυστηριώδη πράγματα».

26/9: Ένας χιμπατζής θα μπορεί να μιλήσει λόγω μιας μετάλλαξης στις φωνητικές χορδές του και θα έχει να πει μυστηριώδη πράγματα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Aery δίνει προειδοποιήσεις για επερχόμενες ημερομηνίες, ωστόσο οι προηγούμενες προβλέψεις του δεν αποδείχθηκαν ακριβείς.

Τον Ιούλιο, ο TikToker είπε ότι η NASA θα έβρισκε στις 3 Αυγούστου μια Γη καθρέφτη, με αντίθετη βαρύτητα, φυσική και κίνηση. Ο ταξιδιώτης του χρόνου προέβλεψε επίσης ότι ένα εξωγήινο σκάφος θα προσγειωνόταν στη Γη και ένας διαγαλαξιακός πόλεμος θα ξεκινούσε στις 11 Αυγούστου. Ωστόσο, καμία από τις προβλέψεις του δεν πραγματοποιήθηκε...


https://www.gazzetta.gr/plus/2039907/ishyrizetai-oti-einai-taxidiotis-sto-hrono-kai-proeidopoiei-gia-treis-imerominies-mesa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .