Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18

Βελόπουλος: «Τεστ αντισωμάτων σε όλους τους Έλληνες για να δούμε ποιοι πρέπει να κάνουν εμβόλιο!» (video)

Κάτι ξέρει κάτι γνωρίζει....

Η υποχρεωτική δημοκρατία, είναι δικτατορία» είπε εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση

Μια πρόταση-βόμβα έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, ζητώντας να γίνουν τεστ αντισωμάτων «σε όλους τους Έλληνες για να δούμε ποιοι πρέπει να κάνουν εμβόλιο. Υπάρχει λύση, γιατί δεν το κάνετε αυτό».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αφού ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν είναι κατά του εμβολίου και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές του έχουν το ελεύθερο να πράξουν όπως νομίζουν, ξέσπασε λέγοντας:

«Μην τιμωρείτε τον Έλληνα επειδή φοβάται να κάνει το εμβόλιο».

Εξαπέλυσε ακόμα σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «καθεστώς απολυταρχικό και ανθελληνικό» και προσθέτοντας πως «η υποχρεωτική δημοκρατία, είναι δικτατορία» και ζήτησε: «Βγάλτε το ακαταδίωκτο από υπουργούς, γιατρούς και τραπεζίτες».

Μάλιστα, έκανε λόγο για σκάνδαλο με τα rapid test: «Κάνουν μπίζνες οι φίλοι μας. Εγώ θα δώσω νούμερα και βγάλτε ο καθένας το συμπέρασμά του. Ζεστό χρήμα από την τσέπη του Έλληνα πηγαίνει στην τσέπη των φίλων τους. 10 ευρώ το τεστ επί 3 εκατομμύρια εργαζόμενοι επί δύο φορές την εβδομάδα, έσοδα 60 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα για κολλητούς, για φίλους, για αμφιβόλου ποιότητος rapid test. Επί 4 φορές το μήνα, 240 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Σε πέντε μήνες 1,2 δισ.».

newsbreak.gr


https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%89%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .