Τετάρτη, Οκτωβρίου 20

Γ. Παπανδρέου: Κατεβαίνει υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ενημέρωσε τη Γεννηματά -Στις 20:00 η ανακοίνωση

 
Αγγελος Μόσχοβας

Από ώρα σε ώρα ανακοινώνει ο Γιώργος Παπανδρέου την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός προσγειώθηκε στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, έχει αυτή την ώρα σύσκεψη με τον στενό πυρήνα των συνεργατών του στο Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», προκειμένου να κάνει τις τελικές συνεννοήσεις για το τηλεοπτικό του μήνυμα.

Τις σχετικές δηλώσεις αναμένεται να κάνει περίπου στις 20:00 από το Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», με φόντο την Ακρόπολη, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στη σύσκεψη μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιώργος Ελενόπουλος κ.α.

«Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής». Με αυτή τη φράση, συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, μιλώντας στο iefimerida.gr, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του, τις οποίες θα ανακοινώσει απόψε.
Το τηλεφώνημα στη Γεννηματά

Περίπου στις 19:00 ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τηλεφωνικώς τη Φώφη Γεννηματά. «Πήρα την οριστική απόφαση να είμαι υποψήφιος», της είπε. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αρκέστηκε να ευχηθεί «καλή επιτυχία», όπως έκανε με όλους τους υποψήφιους ως τώρα. Η ίδια έχει διαμηνύσει ότι ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα διασφαλίσει την ενότητα και τις διαδικασίες ως την ημέρα εκλογής του νέου αρχηγού.

Ο Γ. Παπανδρέου, από την Κωνσταντινούπολη, έκανε ορισμένα τελευταία τηλεφωνήματα που φέρεται να «κλείδωσαν» την απόφασή του. <p>Πηγή: <a target="_blank" 

 https://www.iefimerida.gr/politiki/g-papandreoy-apopse-i-anakoinosi-gennimata

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .