Δευτέρα, Οκτωβρίου 4

Σαλαμίνα: Τα βοθρολύματα ακυρώσαν τον Διεθνή αγώνα “Σαλαμίνια 2021”!

Σαλαμίνα: Τα βοθρολύματα ακυρώσαν τον Διεθνή αγώνα "Σαλαμίνια 2021"!
NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαλαμίνα: Εικόνες ντροπής για τον δήμο Σαλαμίνας. Οι διοργανωτές ακύρωσαν τον διεθνή αγώνα “Σαλαμίνια 2021” για να προστατεύσουν του αθλητές από τα λύματα των βόθρων που…έπεφταν στην θάλασσα!

Διαβάστε την καταγγελία του διαχειριστή της δημοφιλούς ομάδας του fb, “salamis news it”, κ. Γιώργου Κρανιδιώτη για το θέμα:

“Έχουμε που το λέμε το ξανά λέμε , πέρσι που έκλεισε η παραλία με τον πεζόδρομο τα γράφαμε για τους βόθρους,ο δήμος για ποιον λόγο δεν τους κλείνει τα δίκτυα με ένα τρόπο δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί δεν πράττει τα δέοντα, φοβάται το πολιτικό κόστος;;;

Τώρα που έγινε η ζημιά έτρεξε ο δήμαρχος να καλύψει την πλάτη του με δελτίο τύπου ότι έχει έδωσε εντολή!!!!!!!!!

Και δυο χρόνια που τα λέμε και τα γράφουμε γιατί ΔΉΜΑΡΧΕ δεν εκανες κάτι;

Μήπως ξεχάσαμε που το έγραφαν οι παραθεριστές μας για τις μυρωδιες της παραλίας;

Και αντί να ζητήσεις ένα ΣΥΓΝΩΜΗ από τους καλεσμένους,τους συλλόγους,τους αθλητές,μας λές δεν σε νοιάζει το πολιτικό κόστος, αν δεν σε ένοιαζε το πολιτικό κόστος θα τα έιχες απομόνωσει από την πρώτη μέρα που πήρατε τον δήμο,και όχι τώρα που ΕΚΤΈΘΗΚΑΤΕ,έχετε καταλάβει τι έχει γίνει από την αμέλεια σας και τον φόβο των ψήφων ;;;

Τέλεια οργάνωση και να ακυρώθει γιατί ο δήμος δεν κάνει αυτό που πρέπει,οι βόθροι στην θάλασσα εν έτι 2021 και πριν τρεις μέρες είχαμε 500 μέτρα πιο πέρα τον πρωην ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ;

Συγχαρητήρια στην οργάνωση του κυρίου Γεωργιου Αθανασιου ΓΝΟΣ και της κυρίας Ραπαντζίκου Ορσίας που ΈΦΕΡΑΝ τα πληρώματα απο ΌΛΗ την Ελλάδα το εξωτερικό και την Κύπρο,εκαναν πολύ μεγαλο αγώνα να το πετύχουν ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ,η αποζημίωση όμως από την αδιάφορια του δήμου και ειδικά του δημάρχου μας εξέθεσε, πραγματικά αυτός ο τόπος δεν έχει σωτηρία από τους διοικούντες όχι.μονο τώρα απλά διαχρονικα,μόνο ΤΡΑΠΕΖΟΜΆΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ, για άλλη μια φορά το απέδειξαν,και ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ ακυρώνεται αγώνας πανελληνία από λύματα στην θάλασσα ο δήμος μας έχει την #νίκη σε αυτό!!!!!

Ελπίζουμε δήμαρχε σε επίσκεψη του πρωθυπουργού να τον πας εκεί που αυτά τα παιδιά θα έκαναν αγώνα να παρει την “μυρωδιά του”.

Απλά ντροπή γίναμε διεθνώς “ξεφτίλα”!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

Υ.Γ.: Το υλικό από την φίλια ομάδα “τι νέα Σαλαμινιωτικα”

 

Με εκτίμηση,
Επικοινωνία : 6908692427, pireasnews.gr@gmail.com

 

 https://www.pireasnews.gr/salamina-ta-vothrolymata-akyrosan-ton-diethni-agona-salaminia-2021/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .