Τετάρτη, Οκτωβρίου 6

Τίμος Ζαχαράτος: «Δεν είχα να φάω, έμενα σε δωμάτιο 7 τετραγωνικών»

«Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια», λέει ο Τίμος Ζαχαράτος.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Ευσταθίου μίλησε ο Τίμος Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για τη μαγειρική, τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

«Η μαγειρική υπήρχε στο dna της οικογένειας, η μητέρα μου και ο θείος μου έκαναν την ίδια δουλειά. Στη μαγειρική έβρισκα τη γαλήνη μου. Δούλεψα στο Παρίσι με τον καλύτερο σεφ του κόσμου.

Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια.

Για τις δυσκολίες που πέρασε, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Με τη μαγειρική είμαι ερωτευμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω. Για πάρα πολύ καιρό έμενα σε ένα δωμάτιο εφτά τετραγωνικών. Είχε τύχει πολλές φορές να μην έχω να φάω».

Όσον αφορά τη Δανάη Μπάρκα, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Η μητέρα μου εγκρίνει τη Δανάη για νύφη. Όταν είναι καλή η γυναίκα πάντα εγκρίνει η μητέρα μου. Είμαι στα 31 ακόμα, κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος. Δεν με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη. Η ιδανική γυναίκα είναι σαν τη μαγειρική, πρέπει να έχει χρώμα, άρωμα και εντάσεις».

πηγή

 https://www.boom24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .