«Ελπίζω να μπω ανάμεσά τους και να τους δώσω μία πινελιά απελευθέρωσης»

Ένα μοντέλο του OnlyFans και πρώην λαγουδάκι του Playboy προχώρησε σε μία πικάντικη προσωπική αποκάλυψη. Η Τζένα Μπέντλεϊ, λέει ότι ονειρεύεται να βρεθεί σε τρίο με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι.

Το μοντέλο κατάλαβε για πρώτη φορά ότι της άρεσαν οι γυναίκες όταν έφτασε στο Μέγαρο Playboy σε ηλικία 18 ετών. Πλέον χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως πανσεξουαλικό.

Η Τζένα, η οποία έχει έναν στρατό από θαυμαστές από τα χρόνια της ως μοντέλο του Playboy είναι μία από τις φίλες του Χιου Χέφνερ. Όπως δήλωσε η ίδια θεωρεί πολύ σεξουαλικά όντα τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ ενώ συμπλήρωσε ότι αρχικά ενδιαφέρθηκε για τη Μέγκαν αφού την είδε ως ηθοποιό στην τηλεοπτική σειρά Suits.


«Έχω τόσα κοινά με τη Μέγκαν», είπε η Τζένα. «Είμαστε και οι δύο ισχυρές επιχειρηματίες που ξέρουν τι θέλουν», συμπλήρωσε. «Και μετά είναι ο Χάρι, ο οποίος φαίνεται τόσο γλυκός και αστείος. Τα βρίσκω τόσο ελκυστικά και σέξι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά».

«Η δέσμευσή της να πάρει αυτό που ήθελε και εκείνη τη σεξουαλική σκηνή στο δωμάτιο των αρχείων – Θεέ μου, ήταν τόσο καυτό», τόνισε το μοντέλο.

«Ελπίζω να μπω ανάμεσά τους και να τους δώσω μία πινελιά απελευθέρωσης»

Και δεν είναι μόνο η Μέγκαν που τράβηξε την προσοχή της Μπέντλεϊ, με το μοντέλο να παραδέχεται ότι είχε από καιρό αισθήματα για τον πρίγκιπα Χάρι, «παρότι είναι τζίντζερ».