Πέμπτη, Οκτωβρίου 7

Μιμή Ντενίση: Λαμπερή εμφάνιση σε φιλανθρωπικό δείπνο με την must have bag του οίκου Dior

Μιμή Ντενίση: Λαμπερή εμφάνιση σε φιλανθρωπικό δείπνο με την must have bag του οίκου Dior

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στον κήπο του εστιατορίου The «Twenty One», το φιλανθρωπικό δείπνο του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων της Ελλάδος.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς ήταν και η Μιμή Ντενισή, η οποία για ακόμη μια φορά παρέδωσε μαθήματα κομψότητας.

Η Μιμή Ντενίση επέλεξε για την περίσταση μια φούστα με βολάν, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο, leather jacket και peep toes.

Ωστόσο, εμείς σταθήκαμε στην υπέροχη τσάντα που κρατούσε η οποία δεν είναι άλλη από την Dior Book Tote.

Την συγκεκριμένη τσάντα είδαμε να κρατάει για πρώτη φορά η Sasha Pivovarova σε ένα fashion show του οίκου για την σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2018. Από τότε έγινε ένα πολύ must have item αφού όλες οι influencers την ήθελαν. Το μοτίβο της Dior Book Tote είναι εμπνευσμένο από ένα σχέδιο του Marc Boan ο οποίος ήταν σχεδιαστής του οίκου από το 1958 ως το 1989.

Κάθε τσάντα απαιτεί για τη δημιουργία της πάνω από 37 εργατοώρες και περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια βελονιές. Η κατασκευή κάθε Dior Book Tote με το ντεσέν Dior Oblique ξεκινάει από ένα οικογενειακό εργαστήριο στην Ιταλία, όπου οι ραπτομηχανές κεντάνε την γκρι βάση, τα μπεζ μοτίβα και στο τέλος τα σκούρα μπλε γράμματα, υπό την επίβλεψη των μοδιστρών.

Στη συνέχεια και αφότου οι κλωστές που προεξέχουν κοπούν με λέιζερ, οι άκρες ράβονται ώστε να εξασφαλιστεί η ακρίβεια και η αντοχή.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, η κατασκευή συνεχίζεται στην Φλωρεντία στα ατελιέ του οίκου που ειδικεύονται στην διαχείριση του δέρματος. Εκεί  τοποθετούνται οι δύο λαβές στο μπροστινό και στο πίσω μέρος της τσάντας, καθώς και το χρυσό κορδελάκι «Christian Dior Paris, Made in Italy» στο εσωτερικό της.

Τελικό βήμα είναι η συναρμολόγηση των κεντρικών και πλαϊνών κομματιών της Dior Book Tote, για να ακολουθήσει ο ποιοτικός έλεγχος και η διανομή της στις μπουτίκ, από όπου μπορείτε να την αποκτήσετε για το ποσό των 2.100€.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .