Σάββατο, Οκτωβρίου 9

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Φουλ ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη...


Αγκαλιές, φιλιά, τσιπουράκι και μεζεδάκια στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα στα Εξάρχεια, για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την  τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος πρωταγωνιστεί τώρα στην  σειρά του Mega «Κομμάντο και Δράκοι». 

Βανδή και Μπισμπίκης επέλεξαν να διασκεδάσουν και να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα διακριτικό, φοιτητικό κουτούκι στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.



Κι αν για πολλούς ήταν… μυστήριο η σχέση τους, πλέον δεν θέλουν να το κρύψουν ότι είναι σφόδρα ερωτευμένοι. Το ζευγάρι επέλεξε ένα απόμερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», όμως έγινε εύκολα αντιληπτό από τους θαμώνες. Και όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του in.gr, δεν έκαναν τίποτε για να κρύψουν τη σχέση τους.

Ολη την ώρα ήταν αγκαλιασμένοι και έδειχναν ευτυχισμένοι σ’ αυτό το μικρό κουτούκι όπου η ζωντανή μπάντα κάνει μια όμορφη παρέα με όλους τους πελάτες οι οποίοι πίνουν και τραγουδούν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα.

Η Δέσποινα Βανδή με casual εμφάνιση και ο Βασίλης Μπισμπίκης φορώντας βερμούδα και κοντομάνικο, παρά την ψύχρα της νύχτας. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, σημάδι ότι η σχέση τους προχωρά και υποδηλώνει ότι είναι ερωτευμένοι.

Εμειναν αρκετή ώρα στα Εξάρχεια κι έφυγαν πολύ μετά τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα έφαγαν τους νόστιμους μεζέδες του «Ναυαγίου» και σιγοτραγούδησαν τα όμορφα τραγούδια.


Πηγή: in.gr


 http://www.press-gr.com/2021/10/blog-post_938.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .