Κυριακή, Οκτωβρίου 31

Χριστίνα Μουστάκα: Το πρώην «κορίτσι» των «Ράδιο Αρβύλα» έγινε μαμά - Δείτε φωτογραφία

moustaka

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Χριστίνα Μουστάκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που μας δείχνει το καροτσάκι του μωρού της

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της τηλεόρασης ρίχνοντας βάρος στην εταιρεία ρούχων που έχει και την οποία προβάλει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη στην σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» επανέρχεται στην επικαιρότητα, αλλά αυτή τη φορά «διπλή», καθώς έγινε μανούλα.



Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που μας δείχνει το καροτσάκι του μωρού της, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Ρόμπι Γουίλιαμς «Me and my monkey».

christinamoustaka


Όπως ήταν επόμενο, κάτω από την ανάρτηση έσπευσαν όλοι να ευχηθούν στην Χριστίνα Μουστάκα, για το γεγονός ότι είναι πλέον… μαμά!






Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .