Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ( η αλλιώς... Έφτακεν η ώρα σας! ).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ( η αλλιώς... Έφτακεν η ώρα σας! ).

Αγαπητέ κύριε επόμενε,
 
Δεν ξέρω τι σου είπαν ότι μπορείς να περιμένεις από την παρούσα, τρίτη μου επιστολή, αφού πλέον έχω εξαντλήσει τις προηγούμενες δύο.
 
Σημείωσε λοιπόν τα πιο κάτω:
 
Στο αρχείο δεν έχει και πάρα πολλά. Μόνο στον φάκελο "Εκκρεμότητες" που καταλαμβάνει όλο τον χώρο του γνωστού υπογείου θα βρεις τι πρέπει να ολοκληρώσεις. Good luck!
Από το μαξιλάρι, λίγα σήκωσα, λίγα έβαλα, πάνω κάτω στα 37δισ είναι πάλι, να μην έχεις να λες ότι βρήκες πάλι καμένη γη. Νταξ, το χρέος μου ξέφυγε λιγουλάκι, αλλά ξέρεις εσύ από αυτά, θα τα μπαλώσεις κάπως.
 
Στο ψυγείο έχει μείνει μισό τσουρέκι με κάστανο από του Τερκενλή. Όλα τα υπόλοιπα πέτα τα, ίσως να έχουν χαλάσει.
 
Από ένα mountain bike που θα βρεις στο γκαράζ, λείπει η σέλα. Εκεί σας έγραφα όλον αυτόν τον καιρό, την πήρα για ενθύμιο.
 
Το password στον ρούτερ είναι το 1234. Να το φυλάξεις σαν τα μάτια σου μην και το σπάσουν οι απέναντι και μας κλέψουν όλα τα απόρρητα.
 
Άρχισε τώρα να ετοιμάζεις και εσύ τις δικές σου τρεις επιστολές.
 
Φιλικά
Κυριάκος
---------------------------------------------------------------------------------------------
Φώντας :  Ήρθε η ώρα;; Λες;;
Λυκ :  Έφτακεν η ώρα σας! (μου έχει μείνει από κάτι πρωινά ξυπνήματα από την ρεσεψιόν στην Κύπρο όταν είχα πάει για δουλειές). Ακόμα το ακούω σαν εφιάλτη . χα χα χα Κάτι τελευταία ντιλάκια κάνουν και την κάνουν...

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...Παλάβωσε κι ο Μπογδάνωφ. Στην χώρα του κόκκινου Μάλμπορο εδήλωσε αιρετικός αντικαπνιστής. Και ξαφνικά βρέθηκε απ' την γαλέρα στην θάλασσα με τους αντιφάδες καρχαρίες.
Και το καρκίνωμα προχωρά, όλο προχωρά, με σημαίες, με εκλογές και με ταμπούρλα...