Τετάρτη, Οκτωβρίου 20

Θέμα ωρών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να
βρίσκεται ήδη σε φάση συλλογής υπογραφών από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποιεί σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες. Πληροφορίες θέλουν τις ανακοινώσεις απόψε στις οχτώ

Θέμα λίγων ωρών θεωρείται πλέον η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με ορισμένες πληφορορίες να τοποθετούν τις ανακοίνωσεις ακόμα και σήμερα το βράδυ στις οχτώ στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να βρίσκεται ήδη σε φάση συλλογής υπογραφών από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής καθώς αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους με τις απαιτούμενες υπογραφές.

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη και αναμένεται πριν τις ανακοινώσεις να ενημερώσει και τη Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα αυτή την ώρα οι πληροφορίες θέλουν να πραγματοποιείται σύσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου υπό τον πρώην πρωθυπουργό με τους στενούς του συνεργάτες.

Γhttps://www.in.gr/2021/10/20/politics/thema-oron-anakoinosi-tis-ypopsifiotitas-papandreou-gia-tin-proedria-tou-kinal/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .