Δευτέρα, Οκτωβρίου 25

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ!

Σύμφωνα με τον άκυρο ρεπόρτερ μας, που πέρναγε έξω από το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η υπόθεση καταδίωξης του κλεμμένου αυτοκινήτου, που κατέληξε στο θάνατο του οδηγού του από πυροβολισμούς αστυνομικών στο Πέραμα αξιολογείται ως εξόχως σοβαρή, καθώς εκτιμούν ότι η ομάδα ΔΙΑΣ υπέπεσε στο υπέρτατο παράπτωμα επειδή συνέχισε το κυνηγητό με εμφανή πρόθεση να συλλάβει τους δράστες, ενώ το κέντρο είχε δώσει εντολή να τους αφήσει ήσυχους να κάνουν δουλειά τους.




Ο υπουργός φανερά εξοργισμένος δήλωσε σε ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες στο γραφείο του στον 12ο όροφο με φωνές που ακουγόντουσαν μέχρι τη λεωφόρο:

Πόσες φορές θα το πούμε ότι δεν είναι δουλειά των αστυνομικών να καταδιώκουν όποιον κάνει μια εγκληματική πράξη κατά ζωής και περιουσίας, αλλά απλώς να πηγαίνουν να συλλαμβάνουν όποιον τους υποδείξει η πολιτική ηγεσία βασισμένη σε στοιχεία παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών του!

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι χρειαζόμαστε την εγκληματικότητα στο δρόμο ώστε με τα ΜΜΜΕ να εκφοβίζουμε τους πολίτες για να συναινούν στις πολιτικές γενικευμένης παρακολούθησής των τηλεπικοινωνιών τους;

Γι αυτό βγάζουμε ακόμα και στυγνούς εγκληματίες από τις φυλακές με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Το ότι αν και οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι και αλλοδαποί δεν κινούμε καν τις διαδικασίες απέλασής τους, αλλά τους ξαμολάμε στην ελληνική κοινωνία θα ’πρεπε να έχει ξυπνήσει ακόμα και τους πιο χαζούς!

Όλοι οι κακοποιοί το ξέρουν! Οι αστυνομικοί ακόμα να το καταλάβουν;
Με την υπόθεση αυτή έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το ποιος θα συλληφθεί είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης κι όχι της αστυνομίας!

fantastikanea

 https://katohika.gr/ellada/ypourgos-prostasias-tou-politi-i-astynomia-den-einai-gia-na-syllamvanei-tous-egklimaties-alla-opoion-tis-poume/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .