Τρίτη, Οκτωβρίου 26

Ειρήνη Νικολοπούλου, η αγκαλιά της οικογένειας, το αυτοάνοσο και η τροπική ασθένεια

Η Ειρήνη Νικολοπούλου είναι μια από τις μακροβιότερες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων, με μεγάλη καριέρα, αλλά δημιούργησε και μία υπέροχη οικογένεια. Διακρίθηκε για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έλαβε από διεθνείς προσωπικότητες και ήταν η βασική παρουσιάστρια των δύο επίσημων εκπομπών της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας – 2004.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτήν τη βδομάδα στο περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε για το αν τελικά συνδυάζονται όλα αυτά, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. “Μετά από την αποχή τόσων χρόνων από την τηλεόραση, νομίζω έχω ρεφάρει. Έχω προσφέρει και στην οικογένεια και στην καριέρα. Πρέπει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι η ύψιστη και μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί μεγάλη συμμετοχή της μάνας.”

Στην ερώτηση, πάντως, για το ποια είναι η πιο ασφαλής αγκαλιά στη ζωή της, ομολόγησε το εξής: “Να είμαι στην Κρήτη με την οικογένειά μου. Η Κρήτη είναι η αγάπη μου, ανοίγει η καρδιά μου σ’ αυτόν τον τόπο.”

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

“Έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχα περάσει μια τροπική ασθένεια, από ένα κουνούπι που με τσίμπησε, αλλά επειδή δεν το είχαν διαγνώσει κι έγιναν όλα τα αντίθετα, πέρασα δύσκολα. Μέχρι και χειρουργείο έγινε, χωρίς να χρειάζεται. Έγιναν τρελά πράγματα.”

Αναφερόμενη στο αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί, είπε: “Όντως έχω ένα αυτοάνοσο, το οποίο ευτυχώς ήταν άπαξ και το έχω υπό έλεγχο. Πέρασα ρευματοειδή πολυμυαλγία. Το γνωρίζω και ζω μ’ αυτό. Όταν δω ότι πάει να υποτροπιάσει, γνωρίζω τι να κάνω. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ και το Pilates. Πάντως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αγαπώ τη ζωή ό,τι κι αν έφερε…”


healthstories.gr

Το διατροφικό πρόγραμμα της Σαρλίζ Θίρον για να είσαι πάντα fit

Ασκήσεις με βάρη για μεταβολισμό που θα δουλεύει ακόμα κι όταν θα ξεκουράζεσαι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .