Ο Β. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ! Χώρισε με τη γυναίκα του για την Δέσποινα Βανδή...


Μετά από τόσες φήμες, που δεν είχαν ούτε επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί το πρωί της Τετάρτης 6/10 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες στις οποίες έχει απαθανατιστεί η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη.


Από την ημέρα εκείνη λοιπόν το νέο ζευγάρι έχει συζητηθεί πολύ και σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη. Όπως σαν «βόμβα» έσκασε το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, έτσι έσκασε και η νέα της σχέση με τον ηθοποιό που όπως γνωρίζαμε είναι παντρεμένος (βέβαια θα έχει χωρίσει). Τον περασμένο Απρίλιο ο γάμος του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είχε περάσει κρίση, η οποία δεν ξεπεράστηκε ποτέ. Πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην ζωή τους.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», έχει δηλώσει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σίγουρα το ζευγάρι που έχει συζητηθεί περισσότερο από όλα, όχι μόνο λόγω της σχέσης τους, αλλά και λόγω της ζωής τους. Η σχέση τους είναι πλέον γνωστή, με τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες να μην αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση.

Πόσα χρόνια περνάει η Βανδή τον Μπισμπίκη;Όπως διαβάσαμε ηλικιακά τους χωρίζουν 8 χρόνια, καθώς η τραγουδίστρια γεννήθηκε το 1969 (52 ετών) και ο ηθοποιός το 1977 (43 ετών). Όπως και να έχει ο χρόνος για την Δέσποινα είναι ο καλύτερος φίλος και όσο μεγαλώνει είναι ακόμη και πιο όμορφη βάζοντας κάτω ακόμη και 20αρες (φωτογραφία που το αποδεικνύει).

 http://www.press-gr.com/2021/10/blog-post_154.html