Παρασκευή, Οκτωβρίου 29

«ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΕΤΑΙ»…

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2018, ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «RENEA» ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ! 

Ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου 2018 στους Βουλιαράτες, ένα μικρό μειονοτικό χωριό περίπου 300 κατοίκων του Δήμου Δρόπολης, 8 χιλιόμετρα μετά τα Ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβιά, ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας ζωγράφιζε στον τοίχο του σχολείου του χωριού την Ελληνική σημαία προκειμένου να τιμήσει τους Έλληνες στρατιώτες που βρίσκονται θαμμένοι στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο του χωριού -πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941, αλλά και για να υπενθυμίσει ότι η ιδιαίτερη πατρίδα του κατοικείται από Έλληνες, σε πείσμα των συνεχιζόμενων

αλβανικών προκλήσεων και μεθοδεύσεων.

Εκείνο το ξημέρωμα, κολλητός του Ράμα έστηνε το σκηνικό της δολοφονίας του Κωνσταντίνου  Κατσίφα από την μονάδα «RENEA» που ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ που αγαπούσε την Ελλάδα περισσότερο από την ίδια του τη ζωή με 2 σφαίρες (εκ τον οποίων η μία τον βρήκε στο στήθος) την ώρα που τους φώναζε «Eδώ είμαι πο@στηδες αλβανοί βαράτε», ενώ άνοιξε τα χέρια και χαμογέλασε στον θάνατο και με πρόσωπο ήρεμο και  γαλήνιο, έφυγε ευτυχισμένος.

Και επειδή η δικαιοσύνη στην Αλβανία δεν πολύ διαφέρει από κάποιες άλλες γειτονικές της Χώρες, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του Κωνσταντίνου Κατσίφα η εισαγγελία των Τιράνων κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο νεαρός που ήταν περικυκλωμένος από τους άνδρες της Ρενέα, αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η εισαγγελία των Τιράνων κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο νεαρός που ήταν περικυκλωμένος από τους άνδρες της «RENEA» αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί, αφού σύμφωνα με την έκθεση, οι κάλυκες που βρέθηκαν δίπλα του προέρχονταν από το δικό του καλάσνικοφ και όχι τα όπλα των αστυνομικών.

Και για να γνωρίζουμε η μονάδα «RENEA» είναι το πιο άρτια εκπαιδευμένο τμήμα της αλβανικής Αστυνομίας και αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των πολιτών της Αλβανίας, αφού πρόκειται για μία επίλεκτη και σκληροτράχηλη ομάδα, που τα μέλη της συνεργάζονται συχνά και με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας ενώ ακούγεται ότι λογοδοτεί απευθείας στον Έντι Ράμα. 

Το σώμα πλέον έχει τρείς βάσεις: στα Σκόδρα, τα Τίρανα και το Φίερι, ενώ όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχουν στη διάθεσή τους πλωτά και ελικόπτερα ενώ πάντα εκπαιδεύεται για συνθήκες πολέμου.

Και για να μην ξεχάσουμε ποτέ ο Βορειοηπειρώτης Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας, εκτελέστηκε στις 2810-2018 ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ του 1940 και ετάφη στις 8-11-2018 ανήμερα της εορτής των Αγίων Αρχαγγέλων, παρουσία της οικογένειας του, των φίλων του και  εκατοντάδων ανθρώπων που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, που κρατώντας Ελληνικές σημαίες και υπό τις ιαχές "Αθάνατος" και "Ήρωας", ενώ συχνά έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας, είπαν το «στερνό αντίο» στον 35χρονο ομογενή.

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

 https://www.ksipnistere.com/2021/10/blog-post_4178.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .